ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Θέμη Καραμουρατίδη» 30.03.2019

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Αφιέρωμα στον Θέμη Καραμουρατίδη» 30.03.2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, ώρα 22:00
«Αφιέρωμα στον Θέμη Καραμουρατίδη»

Η  εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, τιμά τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, σε ένα ραντεβού από το οποίο δεν λείπει κανείς.

Μαζί του στη σκηνή, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Μελίνα Κανά, η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και ο Δημήτρης Κόψης.

Στη μεγάλη παρέα της βραδιάς, οι ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,  Πέμυ Ζούνη,  Κωνσταντίνος Ασπιώτης,  Κωνσταντίνος Γαβαλάς, οι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου και Λήδα Ρουμάνη, ο μαέστρος Αντώνης Παλαμάρης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Χρήστος Παμαμιχάλης και Ανδρέας Κυριακάκης, ο παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μηλιόγλου και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Παναγιώτης Κουντουράς.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο Θέμης Καραμουρατίδης «έχει το δίκιο του κι εμείς τον κόσμο όλο», με πολλές εκπλήξεις και μια υπέροχη και κεφάτη παρέα που θα είναι εκεί για να τιμήσει έναν από τους κορυφαίους συνθέτες της νέας γενιάς.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.