ΕΡΤ1 & ΕΡΤ2 – Τροποποίηση προγράμματος: ΕΡΤ1 (συνεχής ροή ενημέρωσης) & ΕΡΤ2...

ΕΡΤ1 & ΕΡΤ2 – Τροποποίηση προγράμματος: ΕΡΤ1 (συνεχής ροή ενημέρωσης) & ΕΡΤ2 (μεταφορά εκπομπών από την ΕΡΤ1) | Κυριακή 27.02.2022

ΕΡΤ1 & ΕΡΤ2 – Τροποποίηση προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ1 σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία θα βρίσκεται σε συνεχή ροή με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 διαμορφώνεται ως εξής:

………………………………………………………………………………………………………………..

17.00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ  W

Απευθείας μετάδοση από το ΣΕΦ – 2η Μέρα

19.00 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ  – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ (AGATHA CHRISTIES POIROT – SEASON 3) GR (Μεταφορά από ΕΡΤ1)
Βραβευμένη αστυνομική-δραματική σειρά μυστηρίου, που βασίζεται στα αστυνομικά μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι, παραγωγής Αγγλίας 1991.

«Έκλεψαν το ρουμπίνι του βασιλιά» (The Theft of the Royal Ruby)
Παρά τις επιφυλάξεις του, ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό συμφωνεί να βοηθήσει έναν Αιγύπτιο πρίγκιπα να πάρει πίσω ένα ρουμπίνι αμύθητης αξίας που του είχαν κλέψει κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Σάτσετ (στον ρόλο του Ηρακλή Πουαρό)
Παίζουν: Φρέντερικ Τριβς, Στέφανι Κόουλ, Ντέιβιντ Χάουι, Έλενα Μίτσελ
Σκηνοθεσία: Άντριου Γκριβ

20.00 ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ – ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ W  (Μεταφορά από ΕΡΤ1)

Επεισόδιο 12ο (με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές). Ο Αλέξανδρος λέει στην Κατερίνα μια τραβηγμένη θεωρία ότι η αρρώστια της επηρεάζει την ικανότητά της να παίρνει σωστές αποφάσεις και πηγαίνει μαζί της στο γραφείο κηδειών για να πληρώσει αυτός την κηδεία, δήθεν από ένα πρόγραμμα της κλινικής. Η Λουκία, θυμωμένη που τη χώρισε ο Δημήτρης, βάζει την ξαδέρφη της να αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα στην Κατερίνα, που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει το μήνυμα όταν έρχεται σπίτι της ο Αλέξανδρος για να την πείσει να ακυρώσει τον γάμο. Η Κατερίνα φτιάχνει κοκτέιλ και πίνουν. Το αλκοόλ και η ανάλαφρη διάθεση τούς κάνουν να παραδεχτούν ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του.

21.00 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ (Ε) W

Eπεισόδιο 2ο: «Επικίνδυνες, για να μη λείψει ποτέ άλλη καμία»

22.00 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  GR (Μεταφορά από ΕΡΤ1)
Ο Τάσος Κολλίντζας μαζί με τον Αντώνη Πανούτσο στον σχολιασμό και τον Παναγιώτη Βαρούχα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων προσφέρουν μια πλήρη εικόνα όλων των αγώνων ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου.
Στην «Αθλητική Κυριακή», επίσης, παρακολουθούμε ρεπορτάζ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, αλλά και για τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, καθώς και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας

23.40 ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ «Χρυσόψαρο» GR

24.00 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «Ιερόσυλοι» GR

…………………………………………………………………………………………..