ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη του Κώστα Καζάκου – Τροποποίηση προγράμματος: «Close Up...

ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη του Κώστα Καζάκου – Τροποποίηση προγράμματος: «Close Up – Κώστας Καζάκος: Ένα παιχνίδι άλλωστε είναι» | Τετάρτη 14.09.2022

ΕΡΤ2 – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
CLOSE UP
«Κώστας Καζάκος: Ένα παιχνίδι άλλωστε είναι»

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14/9/2022, στις 19:00, η ΕΡΤ2 μεταδίδει σε επανάληψη ως αφιέρωμα στη μνήμη του Κώστα Καζάκου το επεισόδιο «Κώστας Καζάκος: Ένα παιχνίδι άλλωστε είναι» από τη σειρά δημιουργικών ντοκιμαντέρ «CLOSE UP» Κ8 W

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Κώστας Καζάκος με ζωντανό και πηγαίο λόγο αναστοχάζεται την προσωπική του ιστορία, που συμπίπτει με την Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.
Από τα σκοτεινά χρόνια μετά τον Εμφύλιο, την εξορία του πατέρα και την κοινωνική απομόνωση, ώς τις δύο μεγάλες συναντήσεις της ζωής του με τον Κάρολο Κουν και την Τζένη Καρέζη, η ζωή του Κώστα Καζάκου είναι μια αδιάκοπη αναμέτρηση με τη ζωή και την Τέχνη.
Τέλος, με την ευκαιρία της εμφάνισής του στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου στον «Οιδίποδα επί Κολωνώ», ο Κώστας Καζάκος επεξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και αποκαλύπτει τις πανανθρώπινες διαστάσεις της αρχαίας δραματουργίας.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Βασίλης Μωυσίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Μοντάζ-μίξη ήχου: Στράτος Τσιχλάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Δημητρακάκος
Παραγωγή: Τμήμα Εσωτερικής Παραγωγής, Διεύθυνση Προγράμματος Τηλεόρασης, ΕΡΤ Α.Ε.
………………………………………………………………………………………………………….

ΣΗΜ: Η επανάληψη της εκπομπής «ΩΡΑ ΧΟΡΟΥ» δεν θα μεταδοθεί. Στη θέση της, στις νυχτερινές επαναλήψεις, θα μεταδοθεί το «CLOSE UP» (Ε) ημέρας.