ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23/4/2025, στις 12:00, από την εκπομπή «Παρασκήνιο», θα μεταδοθεί το επεισόδιο με τίτλο «Συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Κιουρτσάκη», ως μέρος του αφιερώματος στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 26/4/2025, στις 15:00, θα μεταδοθεί η παιδική ταινία «Βίβο» (Vivo) Κ WEBTV GR ERTflix
Mιούζικαλ κινούμενων σχεδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2021
Σκηνοθεσία: Κερκ ΝτεΜίκο, Μπράντον Τζέφορντς (συνσκηνοθέτης)
Υπόθεση: Τι είναι ένα κινκατζού; Μαϊμού, ρακούν, σκίουρος; Τίποτα απ’ όλα αυτά.
Για τον ηλικιωμένο Αντρές είναι ο καλύτερός του φίλος. Μπορεί να μη μιλούν την ίδια γλώσσα αλλά συνεννοούνται απόλυτα, σαν μια τέλεια συγχορδία.
Τον έχει ονομάσει Βίβο και μαζί του παίζει κάθε μέρα μουσική και τραγουδά σε μια πολυσύχναστη πλατεία της Αβάνας.
Μέχρι που ένα γράμμα ταράζει την ήσυχη καθημερινότητά τους.
Η διάσημη τραγουδίστρια Μάρτα Σαντοβάλ -και ανομολόγητος έρωτας του Αντρές- δίνει την τελευταία της συναυλία και τον προσκαλεί στο Μαϊάμι να τραγουδήσει μαζί της. Ήρθε η ώρα, έστω και αργά, να της εξομολογηθεί τον έρωτά του, με ένα τραγούδι που έχει γράψει για εκείνη και δεν το είχε φανερώσει ποτέ.
Όμως, μία ημέρα πριν από το μεγάλο ταξίδι, πεθαίνει.
Ο Βίβο θα αναλάβει να παραδώσει την παρτιτούρα στη Μάρτα.
Στην αποστολή του αυτή θα αποκτήσει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, μία επίσης φιλόμουση και σκανταλιάρα πιτσιρίκα, την ανιψιά του Αντρές, μαζί με την οποία θα πραγματοποιήσουν μία αξέχαστη και μοναδική διαδρομή μέσα από θάλασσες και καταπράσινα τροπικά δάση για να φτάσουν από την Αβάνα στο Μαϊάμι.








