ΕΡΤ2 – «Art Week» 26.02.2019

ΕΡΤ2 – «Art Week» 26.02.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00

«Ελένη Ράντου & Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος

και Θέμης Καραμουρατίδης»

H Λένα Αρώνη, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, φιλοξενεί την Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για το έργο «Τζάσμιν» και την απόφασή της να διασκευάσει και να ανεβάσει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το «Blue Jasmine» του Γούντι Άλεν. Επίσης, μιλάει για την επιμονή να επιλέγει πάντοτε τον δύσκολο δρόμο, καθώς και για τις σκέψεις και τις ανησυχίες που την απασχολούν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το επάγγελμα της ηθοποιού.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, οι Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Θέμης Καραμουρατίδης, μιλούν στη Λένα Αρώνη για τη νέα παράστασή τους, με τίτλο «Ελληνικά Διάφορα», τον τρόπο που την προετοίμασαν και τον κοινό τους στόχο. Ακόμη, μιλούν για όσα έχουν αλλάξει στη διαδρομή τους μέχρι σήμερα, για το διαρκές στοιχείο της έκπληξης και του ενθουσιασμού στη μουσική, καθώς και για τη σχέση μεταξύ τους.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.