ΕΡΤ2 – Ενημερωτικά σημειώματα για εκπομπές «Στα άκρα» (12/02) & «Art Week»...

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικά σημειώματα για εκπομπές «Στα άκρα» (12/02) & «Art Week» (13/02/2020)

ΕΡΤ2 – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, από την εκπομπή «Στα άκρα» θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο που αφορά στο «Διαδίκτυο».

Καλεσμένοι της Βίκυς Φλέσσα στην εκπομπή, είναι ο ψυχίατρος παιδιών και εφήβων Κωνσταντίνος Σιώμος και η ακουστικοψυχοφωνολόγος-ψυχολόγος Τόνυ Μαχά-Ευαγγελοπούλου. Οι δύο διακεκριμένοι επιστήμονες αναλύουν τις βλαπτικές συνέπειες του «σερφαρίσματος» στο Διαδίκτυο, τη μετατροπή του ανθρώπινου εγκεφάλου σε ψηφιακό, καθώς και τις μαθησιακές δυσκολίες που σχετίζονται με την πλοήγηση «στη μεγάλη πόλη δίχως αστυνομία».

Παρουσίαση-αρχισυνταξία-δημοσιογραφική επιμέλεια: Βίκυ Φλέσσα.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Σκηνογραφία: Άρης Γεωργακόπουλος.

Motion Graphics: Τέρρυ Πολίτης.

Μουσική σήματος: Στρατής Σοφιανός.

Διεύθυνση παραγωγής: Χρίστος Σταθακόπουλος.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2, από την εκπομπή «Art Week» θα μεταδοθεί σε επανάληψη το επεισόδιο όπου καλεσμένοι είναι ο Δημήτρης Καταλειφός και η Μόνικα.

H ξεχωριστή τραγουδοποιός Μόνικα συναντά το «Art Week» και μιλάει στη Λένα Αρώνη για την έως τώρα διαδρομή της, που είναι πυκνή, επιτυχημένη, με κινήσεις τολμηρές και υψηλού ρίσκου. Με αφορμή το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Ο κήπος είναι ανθηρός», το οποίο αποτελεί και το πρώτο της σε ελληνικό στίχο, μοιράζεται με τη Λένα Αρώνη τον τρόπο που δουλεύει, σκέφτεται και ονειρεύεται.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη συνομιλεί με τον σπουδαίο θεατράνθρωπο Δημήτρη Καταλειφό, με αφορμή το έργο «Ο θάνατος του εμποράκου» του Αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, το οποίο έχει ανεβάσει στο θέατρο Εμπορικόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται απλόχερα μνήμες από τα παιδικά του χρόνια και εξομολογείται τι λάθη έχει κάνει και τι θα διόρθωνε στη ζωή του.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.