ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος 03-07.02.2021

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος 03-07.02.2021

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι από την εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ», την Τετάρτη 3/2/2021, στις 20:00, στην ΕΡΤ2,  θα μεταδοθεί, σε επανάληψη, η εκπομπή με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μανωλικάκη (Ε)  Κ8  W

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι ελληνικές ταινίες που θα μεταδοθούν το Σαββατοκύριακο 6 & 7/2/2021, στις 14:00, από την ΕΡΤ2, είναι οι εξής:

Σάββατο 6/2/2021, ώρα 14:00: «O παλικαράς»  Κ W

Κωμωδία, παραγωγής 1961

Σκηνοθεσία: Χρήστος Αποστόλου

Σενάριο: Άκης Φαράς

Διεύθυνση φωτογραφίας: Λάκης Καλύβας

Μουσική: Νίκος Μεϊμάρης

Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Έφη Μελά, Νίκος Ξανθόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μανώλης Κασελάκης, Ράλλης Αγγελίδης, Γεώργιος Λεφεντάριος, Χρήστος Δοξαράς, Νατάσσα Αποστόλου, Νίκη Περδικλώνη, Έφη Παπαθεοδώρου, Λίλιαν Σούρτζη, Δημήτρης Βαρείας, Θάνος Γραμμένος, Αλέκος Δαρόπουλος, Μαξ Ρομάν, Στέφανος Ξύδης, Γεώργιος Οικονομίδης, Γεώργιος Όουεν κ.ά.

Υπόθεση: Ένα διαμάντι αμύθητης αξίας θα γίνει το μήλον της Έριδος και η αφορμή για ένα απίστευτο μπλέξιμο ανάμεσα σε μια σπείρα κακοποιών, την αστυνομία, τους παπάδες μιας ενορίας και… τους άγριους μιας φυλής της ζούγκλας!

Κυριακή 7/2/2021, ώρα 14:00: «Ο αρχιψεύταρος» Κ  W

Κωμωδία, παραγωγής 1971

Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Σταμάτης Τρύπος

Μουσική: Δήμος Μούτσης

Παίζουν: Γιώργος Πάντζας, Σωτήρης Μουστάκας, Άννα Φόνσου, Θεανώ Ιωαννίδου, Μαρία Ιωαννίδου, Αλέκος Τζανετάκος, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Μάκης Δεμίρης, Χριστόφορος Ζήκας, Πάνος Νικολακόπουλος, Μπάμπης Ανθόπουλος, Γιώργος Οικονόμου, Βάνα Λεκαράκου, Μανώλης Δεστούνης, Βασίλης Τσάγκλος, Νικήτας Πλατής, Σωτήρης Τζεβελέκος, Πάνος Σαργέντης, Μαίρη Αρμενάκη

Υπόθεση: Ο Αχιλλέας, που δουλεύει μαζί με τον φίλο του Παμίνο στο βενζινάδικο του Προκόπη, προσπαθεί διά αλληλογραφίας να βρει μια πλούσια νέα από το εξωτερικό και να την παντρευτεί για να κάνει την τύχη του. Δεν ξέρει όμως αγγλικά και την αλληλογραφία εκτελεί για λογαριασμό του μια φίλη του, η χορεύτρια Μαρίνα, που είναι και ψιλοτσιμπημένη μαζί του. Όταν στην Ελλάδα φτάνει η Ελληνοαμερικανίδα Δάφνη, κόρη πετρελαιοπαραγωγού, μαζί με τη θεία της Μπέτυ, ο Αχιλλέας δανείζεται το αυτοκίνητο και τη βίλα ενός πλούσιου πλεϊμπόι, του Ανδρέα. Τον τελευταίο καταζητούν τα τρία αδέλφια μιας κοπέλας για να ξεπλύνουν την τιμή της. Η Δάφνη, όμως, αντιλαμβάνεται έγκαιρα με τι έχει να κάνει και τον εγκαταλείπει για να επιστρέψει στην Αμερική. Ο Αχιλλέας, που στο μεταξύ έχει συνειδητοποιήσει πόσο αγαπά τη Μαρίνα και διαβλέπει τον κίνδυνο να τη χάσει, την παντρεύεται αμέσως. Όσο για τη θεία Μπέτυ, η οποία έχει ερωτευτεί έναν απατεώνα, αυτή αποφασίζει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα και να παντρευτεί, ο δε σύζυγός της, της υπόσχεται να ακολουθήσει τον τίμιο δρόμο της ζωής.