ΕΡΤ2: Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος – ART WEEK: «Μάκης Μάτσας» (Α’ Μέρος) |...

ΕΡΤ2: Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος – ART WEEK: «Μάκης Μάτσας» (Α’ Μέρος) | Σάββατο 10.06.2023

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι στην εκπομπή «ART WEEK», το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, στις 21:00, προγραμματίστηκε το επεισόδιο «Μάκης Μάτσας» (Α΄ Μέρος).

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του επεισοδίου θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις 21:00.

 «Art Week»
Με τη Λένα Αρώνη

«Μάκης Μάτσας» (Α′ Μέρος)

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, στις 9 το βράδυ, στην ΕΡΤ2, παρακολουθήστε στο «Art Week» το πρώτο από τα δύο μέρη της εκπομπής, στην οποία η Λένα Αρώνη συναντά τον «βασιλιά» της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία 50 χρόνια, Μάκη Μάτσα.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε και «έφτιαξε» πολλούς τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες, ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει τη διαδρομή και την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, μοιράζεται μοναδικές ιστορίες από την επαγγελματική διαδρομή του, η οποία ταυτίζεται με ονόματα που έχουν σφραγίσει τα ακούσματα των Ελλήνων, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Στράτος Διονυσίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Θάνος Μικρούτσικος.

Ο Μάκης Μάτσας ειλικρινής, ζεστός, τρυφερός, αποκαλύπτει δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και ίσως τη συνταγή για την επιτυχία, καθώς επίσης και ιστορίες από το making of πολλών αγαπημένων μας τραγουδιών.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Δείτε το trailer της εκπομπής