ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος: Ελληνικές ταινίες Σαββατοκύριακου 23 & 24.10.2021

ΕΡΤ2 – Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος: Ελληνικές ταινίες Σαββατοκύριακου 23 & 24.10.2021

Ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23/10/2021, στις 14:00, από τη ζώνη της ελληνικής ταινίας, θα μεταδοθεί η ταινία «ΑΧ! ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ» Κ  W live streaming και την Κυριακή 24/10/2021, στις 14:00, η ταινία «ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ, ΤΡΕΛΟΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ» Κ W live streaming.

Λόγω μεγάλης διάρκειας της ταινίας της Κυριακής 24/10/2021, η ξένη σειρά «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ» θα αρχίσει στις 15:40.

Επίσης, η επανάληψη της ξένης σειράς «ΑΝΝΑ ΜΕ ‘Α’», το Σάββατο 23/10/2021, θα αρχίσει στις 10:45. Ως εκ τούτου, το παιδικό πρόγραμμα «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ» (Ε) δεν θα μεταδοθεί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/2021

…………………………………………………………………………………………………….

13:00  |  ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – Δ’ ΚΥΚΛΟΣ (ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)
Με τον σεφ Ανδρέα Λαγό

14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Κ  W

«Αχ! Αυτή η γυναίκα μου»

Κωμωδία, παραγωγής 1967.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σκαλενάκης.
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης.
Φωτογραφία: Νίκος Γαρδέλης.
Σκηνικά: Πέτρος Καπουράλης.
Μουσική: Μίμης Πλέσσας.
Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σαπφώ Νοταρά, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαρία Κωνσταντάρου, Βασίλης Μαλούχος, Γιώργος Τσαούσης, Κώστας Σπηλιόπουλος.
Υπόθεση: Ένας νεαρός υπάλληλος, που περιμένει την προαγωγή του, καλεί σε δείπνο τον διευθυντή του. Αναγκάζεται όμως να παρουσιάσει τη γυναίκα του σαν την υπηρεσία του σπιτιού, όταν συνειδητοποιεί, ότι λίγες ώρες πριν από το δείπνο η γυναίκα του έμπλεξε σ’ έναν τρελό καβγά με το αφεντικό του, επειδή διεκδίκησαν το ίδιο ταξί.

15:30 Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ  (E)
Επεισόδιο 18ο (τελευταίο)

…………………………………………………………………………………………………….

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10/2021

…………………………………………………………………………………………………….

13:00  |  ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – Δ’ ΚΥΚΛΟΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
Με τον σεφ Ανδρέα Λαγό

14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Κ  W

«Ένας τρελός, τρελός αεροπειρατής»

Κωμωδία, παραγωγής 1973.
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.
Σενάριο: Ασημάκης Γιαλαμάς, Κώστας Πρετεντέρης.
Φωτογραφία: Βασίλης Βασιλειάδης.
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Καίτη Παπανίκα, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Βογιατζής, Έλια Καλλιγεράκη, Μαρίκα Κρεββατά, Έλσα Ρίζου, Σταύρος Ξενίδης, Νίκος Κυριακίδης, Ρίτα Μπενσουσάν.
Υπόθεση: Σε δύο διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας που έχουν κοινό μπαλκόνι, διαμένουν δύο ομόφυλα ζευγάρια. Στο ένα διαμένει ο Στέφανος με τον Φάνη και στο άλλο η Μυρτώ με την Τατιάνα. Όμως, τα πράγματα άλλα δείχνουν και άλλα είναι, καθώς στα διαμερίσματα κατοικούν δύο αντρόγυνα. Ο Στέφανος με τη Μυρτώ και ο Φάνης με την Τατιάνα, οι οποίοι κρατούν κρυφούς τους γάμους τους, επειδή οι γυναίκες εργάζονται ως αεροσυνοδοί σε μια αεροπορική εταιρεία που δεν τους επιτρέπει τον γάμο. Η άφιξη του διευθυντή της εταιρείας, που έχει έδρα το Παρίσι, του Μισέλ Σαραντίδη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Μυρτώ, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ένα μικροψεματάκι, ότι ο Στέφανος δήθεν είναι σύζυγος της Λουκίας, της χήρας μητέρας της Μυρτώς, μπερδεύει τελείως τα πράγματα και δημιουργεί απανωτές παρεξηγήσεις. Μια απειλή αεροπειρατείας, που τελικά δεν πραγματοποιείται, γίνεται η αιτία να προσληφθεί και ο Στέφανος στην εταιρεία. Κάποτε, ο Μισέλ μαθαίνει το μυστικό, αλλά δεν απολύει τις δύο κυρίες. Στο μεταξύ, η Λουκία γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού ζωγράφου Άγγελου κι όλα βαίνουν αισίως για όλους.

15:40 ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ – Η΄ ΚΥΚΛΟΣ   (E) (Αλλαγή ώρας)  

…………………………………………………………………………………………………….