ΕΡΤ2 – ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ «Νέα σελίδα» 04.06.2020

ΕΡΤ2 – ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ «Νέα σελίδα» 04.06.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
«ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ»
Πορτρέτα του Αύριο

Μετά τους πέντε επιτυχημένους κύκλους της σειράς ντοκιμαντέρ «Ες αύριον τα σπουδαία», οι Έλληνες σκηνοθέτες στρέφουν, για μία ακόμη φορά, το φακό τους στο αύριο του Ελληνισμού, κινηματογραφώντας μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας.

Μέσα από τα νέα επεισόδια του έκτου κύκλου της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις δικές τους δυνάμεις. Η σειρά αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις επιστήμες, στις Τέχνες, στα Γράμματα, παντού στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι, άγνωστοι ακόμα στους πολλούς ή ήδη γνωστοί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρόσκαιρες αποτυχίες, που όμως δεν τους αποθαρρύνουν. Δεν έχουν ίσως τις ιδανικές συνθήκες για να πετύχουν ακόμα το στόχο τους, αλλά έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Ξέρουν ποιοι είναι, πού πάνε και κυνηγούν το όραμά τους με όλο τους το είναι.

Μέσα από το νέο (έκτο) κύκλο της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, δίνεται χώρος έκφρασης στα ταλέντα και τα επιτεύγματα αυτών των νέων ανθρώπων. Προβάλλεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα, η δημιουργική ικανότητα και η ασίγαστη θέλησή τους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο το ταλέντο και τη σταδιακή αναγνώρισή τους από τους ειδικούς και από το κοινωνικό σύνολο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, στις 20:30
(Στ΄ κύκλος) – Επεισόδιο 3ο: «Νέα σελίδα»

Ο Μιχάλης Μαλανδράκης έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Patriot», που γνώρισε από τους πρώτους μήνες αποδοχή από κοινό και κριτικούς.

Ο ίδιος, στα 24 χρόνια του, βρίσκει τον εαυτό του να ταυτίζεται με τον όρο «συγγραφέας» και, μέσα από την οπτική του και τις εντυπώσεις των φίλων του, βλέπουμε πώς είναι ένας 24άχρονος να βρίσκει τη θέση του στον κόσμο του σήμερα.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Παύλος Μαυρικίδης.

Ηχοληψία: Γιώργος Πόταγας.

Post Production: Γιώργος Αλεφάντης.