ΕΡΤ2 – Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Φιλιώ Τσινόγλου και ο Τάσος Ιορδανίδης...

ΕΡΤ2 – Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Φιλιώ Τσινόγλου και ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά | Σάββατο 07.01.2023

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Φιλιώ Τσινόγλου και ο Τάσος Ιορδανίδης
στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, στις 17:00

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, που απολαμβάνουμε στα «Νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά, μιλάει για τη σειρά, τον αρχιτέκτονα σύζυγό της και την κόρη της Μάιρα.

Η εκπομπή συναντάει τους ανθρώπους μιας κοινότητας σύνδεσης και υποστήριξης που βοηθάει άνεργες μητέρες να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Μία από τις πιο διάσημες μαμάδες του instagram, η Φιλιώ Τσινόγλου, με πολλές χιλιάδες ακόλουθους στα social media, μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σύλληψη του δεύτερου παιδιού της, αλλά και για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε, που της στοίχισε πολύ ψυχολογικά.

Τέλος, ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης μιλάει για τη συνεργασία του επί σκηνής με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, τον ρόλο του μπαμπά, καθώς και για τις οικονομικές δυσκολίες που ξεπέρασαν με τη σύζυγό του.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2022

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Τζένη Θεωνά
Τάσος Ιορδανίδης, Τζένη Θεωνά
Δείτε το trailer της εκπομπής