ΕΡΤ2 – Η Άννα Κουτσαφτίκη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα...

ΕΡΤ2 – Η Άννα Κουτσαφτίκη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά | Σάββατο 17.12.2022

Η Άννα Κουτσαφτίκη, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα
στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την ηθοποιό Άννα Κουτσαφτίκη που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Μιλάει για πρώτη φορά για την πραγματική της οικογένεια και όχι γι’ αυτήν που την έχουμε συνηθίσει μέσα από τη σειρά, καθώς και για το πώς την επηρέασε η αναγνωρισιμότητα.

Στη συνέχεια, η εκπομπή ταξιδεύει στον Βόλο και επισκέπτεται τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Μαγνησίας. Εκεί συναντάει δύο πολύ δυνατές γυναίκες, μαμάδες της «Φλόγας», που μιλούν για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ασθένεια των παιδιών τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα έρχονται στην εκπομπή και αναφέρονται στη γνωριμία τους, στον γιο τους, αλλά και στο πόσο έχουν αλλάξει από τότε που έγιναν γονείς.

«Μαμά-δες», κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2 με την Τζένη Θεωνά.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2022

Δείτε το trailer της εκπομπής