ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή & Loca...

ΕΡΤ2 – Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή & Loca Latina» 28.03.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Η Αυλή των Χρωμάτων»

Με την Αθηνά Καμπάκογλου

«Η Αυλή των Χρωμάτων» συνεχίζει το υπέροχο «ταξίδι» της στους δρόμους του πολιτισμού στην ΕΡΤ2.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια μας, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, ανθρώπους με κύρος, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, τους πρωταγωνιστές του αύριο.

Καλεσμένοι μας, άνθρωποι δημιουργικοί και θετικοί, οι οποίοι έχουν πάντα κάτι σημαντικό να προτείνουν, εφόσον με τις πράξεις τους αντιστέκονται καθημερινά με σθένος στα σημεία των καιρών.

Συγγραφείς, ερμηνευτές, μουσικοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, χορευτές έρχονται κοντά μας για να καταγράψουμε το πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας, σε όλες τις εκφάνσεις του. Όλες οι Τέχνες χωρούν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της «Αυλής των Χρωμάτων», της αυλής της χαράς και της δημιουργίας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, στις 20:30
«Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή & Loca Latina» 

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει τη θρυλική μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, αλλά και τον συγκλονιστικό μονόλογο της «Σίρλεϋ Βάλενταϊν» του Ουίλι Ράσελ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. 

Με πολύ κέφι και χαρά μιλήσαμε για τις δύο παραστάσεις, οι οποίες έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το θεατρόφιλο κοινό και παρουσιάζονται στο θέατρο Ριάλτο-Αλέκος Αλεξανδράκης, λίγο πριν αρχίσουν να περιοδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη φιλόξενη αυλή μας ήρθαν οι ηθοποιοί: Μπέσυ Μάλφα, Μάριος Δερβιτσιώτης, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Κρητικός, Μάρκος Μπούγιας, Σοφία Παυλίδου, Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Μαρία Φιλίππου, Παρθένα Χοροζίδου. 

Μαζί μας και η τροπική μπάντα Loca Latina με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, μας ξεσήκωσαν με αγαπημένους ρυθμούς salsa, bachata, cha cha! Οι Έλληνες αγαπούν την λάτιν μουσική και οι  Loca Latina με την αυθεντικότητα του ήχου τους, αλλά και τους επιδέξιους χορευτές, με τους οποίους συνεργάζονται, ξέρουν να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Τραγούδησε: Seidel Borges

Έπαιξαν οι μουσικοί: Αλέξης Κώστας (congas/band leader), Στέλιος Γενεράλης (τιμπάλες-κρουστά), Μιχάλης Χασούρης (τρομπέτα), Δημήτρης Καμινάρης (τρομπέτα), Στέλιος Μίχας (τρομπόνι), Ηλίας Αργυρόπουλος (πιάνο), Γιάννης Κανακάρης (τρομπόνι).

Χόρεψαν: Ηλέκτρα Βενετσάνου, Θοδωρής Σοϊλεμεζίδης, Εμμανουέλα Σμυρναίου, Αγγελική Θωμοπούλου, Μαρλένα Κοσμοπούλου, Κωνσταντινος Παρικάκης, Αλέξανδρος Αραπάκης, Onur Ozten, Omar Cuesta, Griset Ilinandaz

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας.

Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής.

Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου.

Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς.

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.