ΕΡΤ2 – Η Ματίνα Νικολάου, η Βαρβάρα Γκιγκιλίνη και ο Αντώνης Βλοντάκης...

ΕΡΤ2 – Η Ματίνα Νικολάου, η Βαρβάρα Γκιγκιλίνη και ο Αντώνης Βλοντάκης στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά | Σάββατο 03.06.2023

Η Ματίνα Νικολάου, η Βαρβάρα Γκιγκιλίνη και ο Αντώνης Βλοντάκης
στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στις 17:00

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά συναντά τη Ματίνα Νικολάου στο στούντιο της εκπομπής που συμμετέχει και μιλάει για τον ρόλο της Βάνιας, τον γιο της, τη σχέση που έχει με τον μπαμπά του και τον νυν σύντροφό της.

Η εκπομπή ταξιδεύει στη Μυτιλήνη και βρίσκει τη Βαρβάρα Γκιγκιλίνη. Μια μητέρα, δημοσιογράφο στο επάγγελμα, που καθημερινά καταγράφει και προβάλλει μέσα από ντοκιμαντέρ την προσφυγική κρίση και τις ιστορίες των οικογενειών και των ασυνόδευτων παιδιών που φτάνουν στο νησί.

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ο μπαμπάς που φιλοξενεί η εκπομπή. Μιλάει για τον γιο του και τις δύο κόρες του, τις δυσκολίες που φέρνουν οι αντιδράσεις των παιδιών του που βρίσκονται στην εφηβεία, αλλά και για τον τρόπο που εκείνος και η ηρωίδα, όπως λέει, σύζυγός του το αντιμετωπίζουν.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2023

Δείτε το trailer της εκπομπής
Δείτε το φωτογραφικό υλικό της εκπομπής
Ματίνα Νικολάου, Τζένη Θεωνά
Αντώνης Βλοντάκης, Τζένη Θεωνά
Ματίνα Νικολάου, Τζένη Θεωνά