ΕΡΤ2 – Η Μυρσίνη Λοΐζου και η Μαργαρίτα Ζορμπαλά στην πρεμιέρα του...

ΕΡΤ2 – Η Μυρσίνη Λοΐζου και η Μαργαρίτα Ζορμπαλά στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Art Week» με τη Λένα Αρώνη | Σάββατο 15.10.2022

ΕΡΤ2 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
Σάββατο 15.10.2022, στις 21:00
«ART WEEK»
Με τη Λένα Αρώνη

Για μία ακόμη χρονιά, το «Αrt Week» καταγράφει την πορεία σημαντικών ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και νεότερων καλλιτεχνών που, αναμφισβήτητα, θα καθορίσουν το μέλλον του πολιτισμού.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και με την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού. Μιλούν στο «Αrt Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή αναδεικνύει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού, που τους ακολουθεί. Κάθε εβδομάδα, η Λένα κυκλοφορεί στην πόλη και συναντά τους καλλιτέχνες στον χώρο της δημιουργίας τους με σκοπό να καταγράφεται και το πλαίσιο που τους εμπνέει.

Επίσης, το «Αrt Week» για ακόμη μία σεζόν, θα ανακαλύψει και θα συστήσει νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι έρχονται για να «μείνουν» και να παραλάβουν τη σκυτάλη του σύγχρονου πολιτιστικού γίγνεσθαι.

«Art Week» – Kάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ, από την ΕΡΤ2.

Πρεμιέρα Νέου Κύκλου: Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 21:00
«Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο – Μυρσίνη Λοΐζου – Μαργαρίτα Ζορμπαλά»

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «Art Week», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 21:00, στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά και τιμή δύο υπέροχες κυρίες.
Συγκεκριμένα, υποδέχεται αποκλειστικά στην ελληνική τηλεόραση τη Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του Μάνου Λοΐζου, του σπουδαίου συνθέτη που σφράγισε με τα τραγούδια του το ελληνικό τραγούδι και την -ξεχωριστής διαδρομής και ποιότητας- ερμηνεύτρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τον θάνατο του Μάνου Λοΐζου.
Η Μυρσίνη Λοΐζου μιλάει για όλα, με αφορμή δύο μεγάλες συναυλίες στη μνήμη του, που θα δοθούν στο Θέατρο Ακροπόλ και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με γενικό τίτλο «Με φάρο το φεγγάρι».

Μία συζήτηση, που αποκαλύπτει συναισθήματα, σκέψεις, διαδρομές, απολογισμούς, τραύματα, χαρές τόσο από τη Μυρσίνη Λοΐζου όσο και από τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Μία εκπομπή για τα αξεπέραστα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου αλλά και για τη ζωή του ως πατέρα, συνεργάτη, πολίτη, ανθρώπου.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

«Αrt Week» – Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Μυρσίνη Λοΐζου, Λένα Αρώνη
«Αrt Week» – Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Μυρσίνη Λοΐζου, Λένα Αρώνη
Δείτε το trailer της εκπομπής