ΕΡΤ2 – Η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Παπαλάμπρου και ο Λευτέρης Ελευθερίου...

ΕΡΤ2 – Η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Παπαλάμπρου και ο Λευτέρης Ελευθερίου στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά | Σάββατο 18.03.2023

Η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Παπαλάμπρου και ο Λευτέρης Ελευθερίου
στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στις 17:00

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Βάσω Γουλιελμάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την ενήλικη πλέον κόρη της, για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και αποκαλύπτει ότι ίσως δεν χειρίστηκε τον χωρισμό σωστά.

Ο παιδίατρος Θανάσης Θήριος απαντάει στο ερώτημα που προβληματίζει πολλούς γονείς μικρών παιδιών. Τι πρέπει να κάνουν όταν το παιδί τους αρρωστήσει και αν πρέπει να πάει ξανά στον παιδικό σταθμό, ή να μείνει στο σπίτι για να προφυλαχθεί.

Η Μαρία Παπαλάμπρου μιλάει για την επιστροφή της στην Ελλάδα και στο θέατρο μαζί με την κόρη της, αλλά και για το πώς βίωσαν και αντιμετώπισαν την απώλεια του συζύγου της.

Τέλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει για τα παιδιά του, τις αγωνίες που έχει για εκείνα και για τη συνεργασία με τη σύζυγό του.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2023

Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Θεωνά
Μαρία Παπαλάμπρου, Τζένη Θεωνά
Λευτέρης Ελευθερίου, Τζένη Θεωνά
Δείτε το trailer της εκπομπής