ΕΡΤ2: «ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ» – Νέος κύκλος εκπομπών: «Πασχαλινή τούρτα με άνθη λεμονιάς...

ΕΡΤ2: «ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ» – Νέος κύκλος εκπομπών: «Πασχαλινή τούρτα με άνθη λεμονιάς & τσουρέκι Perdu» | Σάββατο 30.04.2022

ΕΡΤ2 – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ
«ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ»
Με τον Κρίτωνα Πουλή 

Η επιτυχημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής «Κάτι γλυκό», που έκανε τη ζωή μας πιο γευστική και σίγουρα πιο γλυκιά ύστερα από τα πρώτα 20 επεισόδια, επιστρέφει δυναμικά στην ΕΡΤ2, από το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, στις 18:00, και υπόσχεται νέες απολαύσεις!

Ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής έρχεται με καινούργιες πρωτότυπες συνταγές, γρήγορες λιχουδιές, υγιεινές εκδοχές γνωστών γλυκών και λαχταριστές δημιουργίες!

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο βήμα-βήμα δύο γλυκά με την προσωπική του σφραγίδα, με νέα οπτική και απρόσμενες εναλλακτικές προτάσεις.

Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη φτιάχνουν αρχικά μία μεγάλη και πιο χρονοβόρα συνταγή και στη συνέχεια μόνος του μας παρουσιάζει μία συντομότερη που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε απλά και εύκολα στο σπίτι μας.

Κάτι ακόμα που κάνει το «Κάτι γλυκό» ξεχωριστό, είναι η «σύνδεσή» του με τους Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Από τον πρώτο κιόλας κύκλο επεισοδίων φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σεφ που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Έτσι και στα νέα επεισόδια, διακεκριμένοι Έλληνες σεφ του εξωτερικού μοιράζονται τη δική τους εμπειρία μέσω βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται από κάθε γωνιά της Γης. Αυστραλία, Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Σκοτία, Σαουδική Αραβία είναι μερικές από τις χώρες όπου οι Έλληνες σεφ διαπρέπουν.
Θα γνωρίσουμε 20 απ’ αυτούς.

Η εκπομπή τιμάει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής αλλά παράλληλα, αναζητεί και νέους δημιουργικούς δρόμους και πάντα έχει να μας πει και να μας δείξει «Κάτι γλυκό».

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 30 Απριλίου 2022, στις 18:00
(Β′ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Πασχαλινή τούρτα με άνθη λεμονιάς
& τσουρέκι Perdu»

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.

Μαζί με τους συνεργάτες του, Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη, σ’ αυτό το επεισόδιο, φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή μία πασχαλινή τούρτα με άνθη λεμονιάς και αμυγδαλόπαστα και στη δεύτερη πιο σύντομη ένα τσουρέκι Perdu.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με Έλληνες σεφ που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Σ’ αυτό το επεισόδιο μάς μιλάνε για τη δική τους εμπειρία οι Αναστάσης Γιαννουσάκης και Κίκα Αντωνάτου από το Βερολίνο.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».

Παρουσίαση-δημιουργία συνταγών: Κρίτων Πουλής
Μαζί του οι: Λένα Σαμέρκα και Αλκιβιάδης Μουτσάη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Γελασάκης
Σκηνογραφία: Μαίρη Τσαγκάρη
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Καψή
Εκτέλεση παραγωγής: RedLine Productions

Δείτε το trailer της εκπομπής