ΕΡΤ2 – ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ «Ο θάνατός σου, η ζωή μου»...

ΕΡΤ2 – ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ «Ο θάνατός σου, η ζωή μου» του Αλέκου Σακελλάριου 11.03.2019

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» του Αλέκου Σακελλάριου

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, στις 20:30

Ένα από τα πιο επίκαιρα και διαχρονικά θεατρικά έργα του Αλέκου Σακελλάριου, την κωμωδία ηθών «Ο θάνατός σου, η ζωή μου», έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2.

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

Μουσική επιμέλεια: Ζακ Μεναχέμ.

Σκηνικά-κοστούμια: Γιάννης Καρύδης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μακρινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Αντωνιάδης.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται: Δημήτρης Βυζάντιος, Γιάννης Γκιωνάκης, Όλγα Πολίτου, Γιώργος Νταής, Γιώργος Χριστόπουλος, Ρένα Βενιέρη, Μιχάλης Μητρούσης, Ναπολέων Κάλλης, Μαριάννα Τριανταφυλλίδη, Μάρα Θρασυβουλίδου, Ελένη Χαντζή, Πάνος Τουλιάτος, Δημήτρης Κούκης, Μάγδα Τσαγγάνη, Ελπίδα Μαζαράκη.

Διάρκεια: 85΄

Υπόθεση: Ο Λαυρέντης, ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, προσπαθεί να εξοφλήσει τα χρέη του και να παντρευτεί την αγαπημένη του Καίτη, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος δύο χρόνια. Παρά τις πιέσεις που δέχεται από τη μνηστή του και τον κομπιναδόρο Τηλέμαχο για να αλλάξει επάγγελμα, ο Λαυρέντης το αναβάλει, καθώς έχει συμβιβαστεί εδώ και χρόνια με τη… «δουλειά» του.

Μοναδική ευκαιρία για να σωθεί, είναι ο βαθύπλουτος και ετοιμοθάνατος κύριος Κοκκινομίχαλος. Όμως, πάνω από το κρεβάτι του βιομηχάνου «φτερουγίζει» ένας ανταγωνιστής, ο Γκανάς. Αξίζει, αλήθεια, να πατήσει κανείς επί πτωμάτων για να επιτύχει το σκοπό του;