ΕΡΤ2 – TOP STORIES «Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χορν» (Α΄ & Β΄ Μέρος)...

ΕΡΤ2 – TOP STORIES «Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χορν» (Α΄ & Β΄ Μέρος) 14 & 15.07.2020

Οι εκπομπές της Σεμίνας Διγενή

στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00, επαναπροβάλλει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 τις εκπομπές της δημοσιογράφου και συγγραφέα Σεμίνας Διγενή.

Εκπομπές που άφησαν ιστορία και φιλοξένησαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες των τελευταίων 40 χρόνων.

Πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στον πολιτισμό, στο τραγούδι, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές εκπομπές της δημοσιογράφου, που παρουσίασε για την ΕΡΤ από το 1982 μέχρι το 2009, μεταξύ των οποίων «Οι Εντιμότατοι φίλοι», «Οι Αταίριαστοι»,  «Ώρα Ελλάδος», «Συμπόσιο», «Κοίτα τι έκανες», «Οι Άνθρωποι», «Ρεπόρτερ μεγάλων αποστάσεων», «REWIND», «Top Stories», αλλά και εκπομπές στις οποίες συμμετείχε στην αρχισυνταξία και την παρουσίαση, όπως  το «Εδώ και Σήμερα», το «Σάββατο μία και μισή», το «Τρεις στον αέρα» κ.ά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 & Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 22:00
«Top Stories»
(Αυτή είναι η ζωή σου)
«Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χορν» (Α΄ & Β΄ Μέρος)

Δύο εκπομπές της Σεμίνας Διγενή, από τη σειρά «Top Stories», αφιερωμένες στον Δημήτρη Χορν, επαναπροβάλλει η ΕΡΤ2, την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 10 το βράδυ.

Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή είναι οι: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιώργος Γεωγλερής, Ματίνα Καρρά, Γρηγόρης Βαλτινός,  Δημήτρης Ήμελλος και Νίκος Καρδώνης.

Στη δεύτερη εκπομπή φιλοξενούνται οι: Γιώργος Καραμίχος (που είχε υποδυθεί τον Δ. Χορν σε τηλεοπτική σειρά), ο Σαράντος Γεωγλερής (του οποίου ο Χορν ήταν νονός) και η Στεφανία Γουλιώτη (που έπαιξε πρώτη φορά -μαθήτρια Δημοτικού- θέατρο, μπροστά του).

Παρουσίαση: Σεμίνα Διγενή.

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Χιωτάκη.

Διεύθυνση παραγωγής: Σάββας Βέλλας.