ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 01 & 02.03.2023

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 01 & 02.03.2023

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 1/3/2023, στις 19:10 θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΜΠΑΚΣΑΛ» (Ε) – Eπεισόδιο 1ο Κ8 GR live streaming, το οποίο θα μεταδοθεί σε επανάληψη και αύριο Πέμπτη 2/3/2023 το πρωί, στις 10:00.

Αντίστοιχα, αύριο το απόγευμα Πέμπτη 2/3/2023, στις 19:10, θα μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ «ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΜΠΑΚΣΑΛ» (Ε) – Eπεισόδιο 2ο Κ8 GR live streaming, το οποίο θα μεταδοθεί σε επανάληψη και την Παρασκευή 3/3/2023 το πρωί, στις 10:00.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΜΠΑΚΣΑΛ (STEVE BACKSHALL’S EXTREME RIVER CHALLENGE) (Ε)

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 2 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2017.

Ο εξερευνητής και φυσιοδίφης Στιβ Μπάκσαλ εξερευνά έναν από τους πιο άγριους ποταμούς στον κόσμο: τον ποταμό Μπάλιεμ στο νησί της Νέας Γουινέας, βόρεια της Αυστραλίας.

Αποστολή του είναι ν’ ανακαλύψει τις άγριες φυλές που ζουν στις όχθες του ποταμού, να εξερευνήσει άγνωστες σπηλιές και να δει από κοντά τα επικίνδυνα ζώα που παραμονεύουν στη ζούγκλα.

Ο μόνος τρόπος, όμως, για ν’ ανακαλύψει αυτούς τους κρυμμένους κόσμους είναι να διασχίσει τον ποταμό από τις πηγές του έως τη θάλασσα – ένας άθλος χωρίς προηγούμενο.

Eπεισόδιο 1ο. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Στιβ Μπάκσαλ ξεκινά το ταξίδι του από τη λίμνη Χαμπίμα, εκεί όπου γεννιέται ο ποταμός Μπάλιεμ.
Σε μια άκρως επικίνδυνη αποστολή, ο Στιβ βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πιο ορμητικά ρεύματα στον πλανήτη.
Ανακαλύπτει εντυπωσιακά ανεξερεύνητα σπήλαια και συναντά ζώα μοναδικά σ’ αυτό το τμήμα του νησιού. Στην κοιλάδα του Μπάλιεμ, ο Στιβ διανυκτερεύει σε ένα χωριό της φυλής Ντάνι και κοιμάται δίπλα από μια μούμια 200 ετών.

Eπεισόδιο 2ο (τελευταίο). Ο εξερευνητής και φυσιοδίφης Στιβ Μπάκσαλ με την ομάδα του διαπλέουν το φαράγγι του Μπάλιεμ, ένα από τα πιο ορμητικά ποτάμια του κόσμου. Με τα βραχώδη τοιχώματά του και τα φοβερά ρεύματα, συνεχώς κινδυνεύουν.
Η πυκνή ζούγκλα, ο καιρός, οι μεγάλες αράχνες, οι άγριες σφηκοφωλιές αλλά και απομονωμένες φυλές τούς κάνουν την αποστολή δύσκολη.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 2/3/2023, στις 14:00, θα μεταδοθεί η ελληνική ταινία «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ» Κ8 W live streaming

Αστυνομικό-κοινωνικό δράμα, παραγωγής 1954.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Γιώργος Ασημακόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Θεοδωρίδης
Μουσική: Αργύρης Κουνάδης
Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γιώργος Λευτεριώτης, Μίμης Φωτόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νίκος Ρίζος, Μάρα Λάνιε, Κώστας Παππάς, Δημήτρης Σκλάβος, Ρίκα Διαλυνά, Περικλής Χριστοφορίδης
Διάρκεια: 86΄
Υπόθεση: Ο Λουκής, έπειτα από μια επιτυχημένη διάρρηξη, θα καταφέρει να ξεφύγει από την αστυνομία, χάρη στη νεαρή ανθοπώλιδα Κρινιώ που του συστήνεται ως «Ποντικάκι». Θα την πάρει μαζί του στο κρησφύγετό του, όπου μένει με τον Βαγγέλη, τη Χριστίνα και τον αρχηγό της συμμορίας, Κώστα. Ο Λουκής θα θελήσει να επανέλθει στον τίμιο δρόμο και θα νοικιάσει ένα δωμάτιο. Θα προσπαθήσει να ξαναρχίσει τη ζωή του μαζί με το Ποντικάκι. Ο Κώστας όμως, δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί τόσο εύκολα τη διάλυση της συμμορίας του…

Picture Shows: Steve Backshall along the Baliem River
Picture Shows: Steve Backshall along the Baliem River
Picture Shows: Steve Backshall along the Baliem River
Picture Shows: Steve Backshall kayaking down the mighty Baliem River
«Το Ποντικάκι»
«Το Ποντικάκι»
«Το Ποντικάκι»
«Το Ποντικάκι»
«Το Ποντικάκι»