ΕΡΤ2 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 23.10.2021, στις 20:00 | «Van Life» με...

ΕΡΤ2 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 23.10.2021, στις 20:00 | «Van Life» με τον Γιάννη Κορφιάτη | Σάββατο 23.10.2021

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΕΡΤ2 – Σάββατο 23.10.2021, στις 20:00

«Van Life»
Με τον Γιάννη Κορφιάτη 

Το «Van Life», η νέα πρωτότυπη σειρά 8 επεισοδίων, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, καταγράφει τις περιπέτειες μιας ομάδας νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίζουν να γυρίσουν την Ελλάδα με ένα βαν και να κάνουν τα αγαπημένα τους αθλήματα στη φύση.

Συναρπαστικοί προορισμοί, δράση, ανατροπές και σχέσεις που εξελίσσονται σε δυνατές φιλίες, παρουσιάζονται με χιουμοριστική διάθεση σε μια σειρά νεανική, ανάλαφρη και κωμική, με φόντο το active lifestyle των vanlifers.

Το «Van Life» βασίζεται σε μια ιδέα της Δήμητρας Μπαμπαδήμα, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Σε κάθε επεισόδιο του «Van Life», ο πρωταθλητής στην ποδηλασία βουνού Γιάννης Κορφιάτης, μαζί με την παρέα του, το κινηματογραφικό συνεργείο δηλαδή, προσκαλεί διαφορετικούς χαρακτήρες, λάτρεις ενός extreme sport, να ταξιδέψουν μαζί τους μ’ ένα διαμορφωμένο σαν μικρό σπίτι όχημα.

Όλοι μαζί, δοκιμάζουν κάθε φορά ένα νέο άθλημα, ανακαλύπτουν τις τοπικές κοινότητες και τους ανθρώπους τους, εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον όπου θα παρκάρουν το «σπίτι» τους και απολαμβάνουν την περιπέτεια αλλά και τη χαλάρωση σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, αυτή που τώρα θα γίνει η αυλή του «σπιτιού» τους: την Ελλάδα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00
Πρεμιέρα νέας εκπομπής – Eπεισόδιο 1ο: «Διόνι»

Ο Χρήστος Σακελλαρίου (ηχολήπτης) κάνει διακοπές στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, όταν τον παίρνει τηλέφωνο η Δήμητρα Μπαμπαδήμα (σκηνοθέτις), για να του θυμίσει ότι έχουν γύρισμα και γύρισμα χωρίς ήχο δεν γίνεται.

Αρνούμενος να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη, ο Χρήστος προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα να γυρίσουν το επεισόδιο στο Μεσολόγγι, όπου έχει και πανηγύρι και πολλές δραστηριότητες να κάνουν, όπως κανό στη λιμνοθάλασσα.

Η Δήμητρα όμως, είναι αποφασισμένη να περάσει ένα διήμερο με kitesurf.

Ευτυχώς, κοντά στο Μεσολόγγι βρίσκεται η παραλία Διόνι, μία από τις καλύτερες φυσικές πίστες για kitesurf στην Ευρώπη.

Εκεί θα περάσουν ένα διήμερο γεμάτο action με τους έμπειρους kitesurfers Κλειώ Μπελογιάννη και Σπύρο Βούλγαρη, ενώ θα γνωρίσουν τη μορφή της περιοχής, τον περίφημο «Ναυαγό».

Όμως, πώς κατέληξαν οι vanlifers να φορούν παραδοσιακές μεσολογγίτικες φορεσιές;

Ιδέα – σκηνοθεσία – σενάριο: Δήμητρα Μπαμπαδήμα
Παρουσίαση: Γιάννης Κορφιάτης
Αρχισυνταξία: Ιωάννα Μπρατσιάκου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Λαμπρίδης & Μάνος Αρμουτάκης
Ηχοληψία: Χρήστος Σακελλαρίου
Μοντάζ: Δημήτρης Λίτσας
Εκτέλεση & οργάνωση παραγωγής: Φωτεινή Οικονομοπούλου
Εκτέλεση παραγωγής: Ohmydog Productions

Δείτε το trailer της εκπομπής