Η Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» με τη Σεμίνα Διγενή...

Η Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» με τη Σεμίνα Διγενή 08.07.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ»
Με τη Σεμίνα Διγενή
«Χάρις Αλεξίου»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στις 22:00

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 στις 10 το βράδυ, επαναπροβάλλεται από την ΕΡΤ2 η εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», που είναι αφιερωμένη στη Χαρούλα Αλεξίου.

Στη μεγάλη παρέα της εκπομπής, βρέθηκαν ο αδελφός της Γιώργος Σαρρής, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Βαρδής, η Καίτη Γκρέυ, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Σπάθας, ο  Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο οποίος τη συνόδευσε στα δημοτικά τραγούδια που ερμήνευσε.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη μοδιστρική, τη σχέση της με τη μουσική, το πρώτο  τραγούδι που τραγούδησε στην «Αρχιτεκτονική» μαζί με τον Αλέξη Γεωργίου, για τον Μάνο Λοΐζο, για το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε, για τις σκηνοθετικές ανησυχίες της, για τη συνήθειά της να μιλάει κάποιες φορές μόνη της, για την αγάπη που δεν τη χορταίνει ποτέ, για τη δουλειά της που τη θεωρεί διέξοδο κ.ά.

Ερμήνευσε μόνη της, αλλά και σε ντουέτα με τον αδελφό της και με όλους τους καλεσμένους της Σεμίνας, τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.

Αρχισυνταξία – παρουσίαση: Σεμίνα Διγενή.

Σκηνοθεσία: Καίτη Χιωτάκη.