Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Ρένα Μόρφη στο «Art Week» της ΕΡΤ2...

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Ρένα Μόρφη στο «Art Week» της ΕΡΤ2 25.06.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στις 20:30
«Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Ρένα Μόρφη» 

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη συναντά την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με αφορμή τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη. Η σπουδαία πρωταγωνίστρια μιλάει για την κοπιώδη προσπάθεια όλων αυτών των ετών πάνω στην τέχνη της, για τη διαδρομή από το Διδυμότειχο -τόπο καταγωγής της- μέχρι την Επίδαυρο, για την ομορφιά, το ταλέντο, τις απώλειες και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη μάς συστήνει την τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη (Σούλη Ανατολή), με αφορμή το νέο της τραγούδι «Θα ανέβω να σε βρω». Η φωνή των Imam Baildi μοιράζεται στιγμές από τη δεκαετή της διαδρομή στο τραγούδι.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.