Κάτια Δανδουλάκη, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος & Γιάννης Νιάρρος στο «Art Week» της...

Κάτια Δανδουλάκη, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος & Γιάννης Νιάρρος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 09.04.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στις 21:30

«Κάτια Δανδουλάκη – Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος & Γιάννης Νιάρρος»

Η Λένα Αρώνη φιλοξενεί στο στο πρώτο μέρος του «Art Week», την Κάτια Δανδουλάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, με αφορμή το «Έγκλημα στο Orient Express» σε θεατρική απόδοση του Κεν Λούντβιχ, μιλάει για την ουσία του θεάτρου. Για την επιμονή που απαιτεί ο «πρωταθλητισμός» της Τέχνης, τα ταμπού της κατάθλιψης και των πλαστικών επεμβάσεων, τα όνειρα που πραγματοποιήθηκαν και όσα μένουν ακόμη να γίνουν πραγματικότητα.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος, μιλούν στη Λένα Αρώνη για το θεατρικό έργο «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στίβενς, για τη συνεργασία τους και για το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.