Κωστής Μαραβέγιας & Άννα Κοκκίνου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 ...

Κωστής Μαραβέγιας & Άννα Κοκκίνου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 07.05.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 7 Μαΐου 2019, στις 20:30
«Κωστής Μαραβέγιας – Άννα Κοκκίνου»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος της Λένας Αρώνη είναι ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μιλάει για το ξεκίνημά του, για τη δημιουργική έκφραση της αισιοδοξίας και την ανάγκη του να μοιράζεται τη σκηνή με τους συνεργάτες του.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένη είναι η Άννα Κοκκίνου. Η αντισυμβατική ηθοποιός και σκηνοθέτις, συζητεί με τη Λένα Αρώνη για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το θέατρο, εξηγεί γιατί ήταν πάντα οδηγός στα βήματά της η πίστη σε ό,τι κάνει και πόσο την έχει βοηθήσει η επιλογή να παραμένει ανασφαλής και ανοιχτή.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.