«Μαθαίνουμε στο σπίτι» με την ΕΡΤ – Πρόγραμμα Τρίτης και Τετάρτης 30...

«Μαθαίνουμε στο σπίτι» με την ΕΡΤ – Πρόγραμμα Τρίτης και Τετάρτης 30 & 31.03.2021

«Μαθαίνουμε στο σπίτι» με την ΕΡΤ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Εκπαιδευτική Τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, που απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταδίδεται από την ΕΡΤ2, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής. Παράλληλα, τα μαθήματα είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, στην κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΑ /«Μαθαίνουμε στο σπίτι».

Στο γνώριμο περιβάλλον μιας σχολικής αίθουσας, οι εκπαιδευτικοί στέκονται μπροστά στην κάμερα, για να παραδώσουν στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δημοτικού τηλεμαθήματα, κρατώντας τα παιδιά σε μαθησιακή εγρήγορση μέχρι να ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΡΙΤΗ 30/03/2021

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ  W

10:00 Νηπιαγωγείο: Μια αφήγηση έσπασε…χίλιες ιδέες σκόρπισαν… «Ήπειρος: Ο Ζαχαράκης» (Εκπαιδευτικοί: Σοφία Γαλιώτου, Ιωάννα Καμπούρη, Αργυρώ Θεοδωράκη, Θωμάς Σιέκας, Γεωργία Βαρβέρη, Γιώργος Γουδουσάκης, Γιάννης Χριστακόπουλος, Παναγιώτης Χριστακόπουλος)