«Με τα μάτια της Τερέζας» – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στην...

«Με τα μάτια της Τερέζας» – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στην ΕΡΤ2 01.06.2020

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ  

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Με τα μάτια της Τερέζας»
(La Otra Mirada)

Το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής «Με τα μάτια της Τερέζας» (La Otra Mirada), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, στις 21:00.

Δραματική σειρά, παραγωγής Ισπανίας 2019.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χοσέπ Σίστερ Ρούμπιο, Χάιμε Βάκα.

Πρωταγωνιστούν: Μακαρένα Γκαρσία, Πατρίσια Λόπεζ, Άνα Βάχενερ, Σεσίλια Φρέιρε, καθώς και οι Μπεγκόνια Βάργκας, Λουσία Ντίεζ, Ελένα Γκαγιάρντο, Αμπρίλ Μοντίγια, Κάρλα Κάμπρα και η Πάουλα ντε λα Νιέτα, νεαρές ηθοποιοί που υποδύονται τις μαθήτριες.

Η σειρά αποτελεί φόρο τιμής στον θεσμό της εκπαίδευσης. Μας μεταφέρει στο κλίμα μιας άλλης εποχής, όπου ώριμες και αποφασιστικές γυναίκες βρίσκονται δίπλα σε κοπέλες γεμάτες αυταπάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και προκλήσεις πολύ σύγχρονες.

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου: Έπειτα από τέσσερις μήνες στη φυλακή, η Τερέζα κρίνεται αθώα για τη δολοφονία του πατέρα της και βγαίνει από τη φυλακή. Όμως, η καθηγήτρια δεν είναι η ίδια. Δεν έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη σχέση της με την αδελφή της Ρομπέρτα, ειδικά όταν η κοπέλα πρέπει να αποδεχθεί ότι η μητέρα της, η Μαρία Aντονία, είναι η δολοφόνος.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, όταν η Τερέζα συναντά την Ινές, μια νεαρή Αφρικανή τυχοδιώκτρια, που δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Καταστρώνει σχέδιο για να καταφέρει να μπει στο κολέγιο και να μορφωθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, στις 21:00

(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 8ο (τελευταίο). Η Ακαδημία κλείνει οριστικά και η Μανουέλα αισθάνεται ανίσχυρη γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σώσει. Οι Περάλτα διεκδικούν την ιδιοκτησία του σχολείου και έχουν τα έγγραφα που το επιβεβαιώνουν. Η Κάρμεν είναι εκείνη που πίσω από την πλάτη όλων βοήθησε να γίνει η πώληση του σχολείου.Όλοι οι γονείς παίρνουν τις κόρες τους από την Ακαδημία και ζητούν να τους επιστραφούν τα δίδακτρα. Δασκάλες και μαθήτριες ενώνονται, προκειμένου να σώσουν το σχολείο τους και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Τα νέα φτάνουν στη Φλάβια, που προσπαθεί με κίνδυνο τη ζωή της να βοηθήσει για τη σωτηρία της Ακαδημίας.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.