«Οι μεγάλες μεταναστεύσεις» – Νέα εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 |...

«Οι μεγάλες μεταναστεύσεις» – Νέα εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2 | 20-22.09.2021

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Οι μεγάλες μεταναστεύσεις»
(Natures Great Migrations)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021
έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00

Όλα τα επεισόδια της νέας εκπληκτικής μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Οι μεγάλες μεταναστεύσεις» (Nature’s Great Migrations), μπορούν να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00.

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2016.

Αυτή η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ εστιάζει σε τρεις από τις πιο εντυπωσιακές μεταναστεύσεις ζώων που παρουσιάζονται στη φύση: του καριμπού, της ζέβρας και του ελέφαντα.

Κάθε επεισόδιο αποκαλύπτει τις κινητήριες δυνάμεις που ωθούν το καθένα από αυτά να διακινδυνεύσει τη ζωή του. Με τη βοήθεια δορυφορικής τεχνολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε επακριβώς την πορεία τους, καθώς και τα εμπόδια που συναντούν κατά το μοναδικό ταξίδι τους στην άγρια φύση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00
Επεισόδιο 1ο: «Ελέφαντες»
(Elephants)

Μία επιστημονική ομάδα μαζί με συνεργείο καταγράφει για πρώτη φορά ένα μοναδικό γεγονός στη φύση, τη μαζική μετακίνηση ελεφάντων στη βόρεια Κένυα, που συμβαίνει κάθε χρόνο, όπου θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί με σκοπό την αναπαραγωγή.

Εκεί, θα παρατηρήσουν για πρώτη φορά πρωτοφανείς συμπεριφορές αυτών των μεγαλόπρεπων ζώων και τα ορφανά ελεφαντάκια θα βρουν προστασία και ελπίδα για το μέλλον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00
Επεισόδιο 2ο: «Καριμπού»
(Caribou)

Κάθε άνοιξη, πάνω από 100.000 καριμπού διασχίζουν τα βουνά της Δυτικής Αρκτικής και έρχονται αντιμέτωπα με πεινασμένους λύκους και αρκούδες, χιονισμένα υψίπεδα και ορμητικά ποτάμια.

Ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο, προκειμένου να φτάσουν έγκαιρα στον τόπο, όπου τα έγκυα θηλυκά θα γεννήσουν τα μικρά τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00
Επεισόδιο 3ο: «Ζέβρες»
(Zebra)

Χιλιάδες ζέβρες αντιμετωπίζουν λιοντάρια, άγρια σκυλιά, ξηρασία και πείνα, καθώς ξεκινούν μία μετανάστευση που έγινε γνωστή τελευταία.

Μία ομάδα επιστημόνων μαζί με κινηματογραφικό συνεργείο τις παρακολουθούν κατά πόδας με τη βοήθεια τεχνολογίας αιχμής για να ανακαλύψουν τα μυστικά αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού.