Νέα πολιτιστική ζώνη στην ΕΡΤ

Νέα πολιτιστική ζώνη στην ΕΡΤ

Νέα πολιτιστική ζώνη στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ2 δίνει βήμα στον πολιτισμό με μία νέα ζώνη εκπομπών που εγκαινιάζει απ’ αυτή την εβδομάδα.

Κάθε βράδυ -από Δευτέρα έως και Παρασκευή– η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προβάλλει τα πρόσωπα που έχουν συμβάλει με το έργο τους στην πολιτιστική και καλλιτεχνική πορεία του τόπου μας.

Ειδικότερα:

Κάθε Δευτέρα στις 20:00, η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «Μονόγραμμα» του Γιώργου Σγουράκη παρουσιάζει με αυτοβιογραφική μορφή σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος. Αμέσως μετά, στις 20:30, μια διαφορετική ματιά στις θεατρικές παραστάσεις της σεζόν από την εκπομπή «Σαν μαγεμένοι…» με τον Γιώργο Δαράκη.

Κάθε Τρίτη, στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου μιλάνε για τη ζωή τους στον Ανδρέα Ροδίτη.

Κάθε Τετάρτη, η Βίκυ Φλέσσα φιλοξενεί στην εκπομπή «Στα Άκρα» σημαντικές προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους του δημόσιου βίου.

Κάθε Πέμπτη, «Η εποχή των εικόνων» με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου παρουσιάζει τα σπουδαιότερα εικαστικά γεγονότα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πολιτιστική εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή με τη Λένα Αρώνη και την εκπομπή «Art Week». Πρόκειται για συναντήσεις με καταξιωμένα και ανερχόμενα πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους των Τεχνών.

Ραντεβού στην ΕΡΤ2 καθημερινά στις 20:00, για όσα δεν μπορείς να δεις αλλού