Ο Γιάννης Χουβαρδάς και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στο «Art Week» της...

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στο «Art Week» της ΕΡΤ2 με τη Λένα Αρώνη | Σάββατο 26.03.2022

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης
στο «Art Week» της ΕΡΤ2 με τη Λένα Αρώνη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στις 21:00

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στις 21:00, στο πλαίσιο της εκπομπής της ΕΡΤ2 «Art Week», η Λένα Αρώνη συναντά στο Εθνικό Θέατρο τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά, με αφορμή την παράσταση «Πονηρό πνεύμα» του Νόελ Κάουαρντ, που ανεβάζει στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.
Ο Γιάννης Χουβαρδάς μιλάει για τη διαδρομή του από το Θέατρο Αμόρε μέχρι σήμερα, μιλάει για την απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας και πώς αυτή εγγράφηκε μέσα του, σχολιάζει την έκρηξη βίας των ανθρώπων και αποκαλύπτει την ανάγκη του για σχέσεις με επικοινωνία και εσωτερικό συντονισμό.
Ένας Γιάννης Χουβαρδάς διαφορετικός από άλλες φορές.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη συναντά και συστήνει έναν από τους καλύτερους ντράμερ της χώρας: τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη.
Μουσικός, ενορχηστρωτής, συνθέτης ο Αλέξανδρος μιλάει στο «Art Week» για τη διαδρομή του από την Κρήτη στην Αθήνα και τη συμμετοχή του σε σπουδαίες συναυλίες, ηχογραφήσεις δίσκων, αλλά και την εμπειρία της κυκλοφορίας της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς του, με τίτλο «Κύκλοι».
Ο Αλέξανδρος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης jazz, μιλάει για τη σημασία της μελέτης, της ύπαρξης στόχων, της τόλμης και της σκληρής δουλειάς.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Δείτε το trailer της εκπομπής