Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και οι Πυξ Λαξ στο «Art Week» της ΕΡΤ2...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και οι Πυξ Λαξ στο «Art Week» της ΕΡΤ2 29.11.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 20:15
«Γιώργος Χρυσοστόμου – Πυξ Λαξ»

Η Λένα Αρώνη αυτή την  εβδομάδα συναντά τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου με αφορμή την παράσταση στο Θέατρο του Νέου κόσμου «Μute».
O γνωστός ηθοποιός, κυρίως μέσα από την τηλεόραση, μοιράζεται στιγμές από τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στη Ρόδο, όπου γεννήθηκε, και μιλάει με ειλικρίνεια για το πώς κρίνει τον εαυτό του ως ηθοποιό. Εξομολογητικός και ευθύς μιλάει για τα σχέδια και τα όνειρά του.
Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη σε αποκλειστική συνέντευξη συνομιλεί με το διασημότερο γκρουπ της Ελλάδας: τους Πυξ Λαξ. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας μοιράζονται με αμεσότητα μνήμες από το ξεκίνημά τους, τα εφηβικά τους χρόνια στο Μενίδι και τις πρώτες στιγμές της απόλυτης επιτυχίας τους. Με αφορμή το νέο τους δίσκο και τις επικείμενες εμφανίσεις στην Πλάκα, ο Φίλιππος και ο Μπάμπης μιλούν στη Λένα για τα λάθη τους, την αγάπη στη μουσική, καθώς και για τις λατρεμένες κόρες τους.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.