Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, η Μαρίζα Ρίζου και η Μαρία Κίτσου στο «Art...

Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, η Μαρίζα Ρίζου και η Μαρία Κίτσου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 12.03.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, στις 21:00
«Μιχαήλ Μαρμαρινός, Μαρίζα Ρίζου, Μαρία Κίτσου»

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2, το «Art Week» συναντά τον διακεκριμένο σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό, με αφορμή την παράσταση «Κομμώτριες / Μεταπολίτευση». Η Λένα Αρώνη συζητεί με τον σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η παράσταση, για την καριέρα του στο εξωτερικό, για την ανασφάλεια που τον διέπει σε κάθε του βήμα, καθώς και για τις στιγμές που βιώνει στην προσωπική του ζωή ως μπαμπάς.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη μιλάει με την ανερχόμενη τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου. Μιλούν για τον καινούργιο της δίσκο «Πόσο βλάκας» αλλά και για τα live της στον Σταυρό του Νότου.

Η Μαρία Κίτσου είναι η επόμενη προσκεκλημένη της Λένας. Η Μαρία μοιράζεται την αγωνία της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο «Μάκμπεθ» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλάει για την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που βιώνει φέτος με τη σειρά «Άγριες μέλισσες» και θυμάται τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά τη διαμόρφωσαν.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.