«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα καθημερινή ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2 ...

«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα καθημερινή ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2 05-08.03.2019

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
«Ο Παράδεισος των Κυριών»
(IL Paradiso Delle Signore)

Τη νέα ρομαντική σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», παραγωγής Ιταλίας 2015, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και θα μεταδίδεται από Τρίτη έως και Παρασκευή στις 18:30, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Το παρελθόν είναι ο καθρέφτης, όπου αντικατοπτρίζεται το παρόν

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία μας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.

Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.

Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.

Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.

Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά,  την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

 Παίζουν: Τζιουζέπε Τσένο, Τζιούσι Μπουσέμι, Αλεσάντρο Τερσίνι, Κριστιάν Φιλαντζιέρι.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 1ο: «Το καλοκαίρι του χειμώνα». Προδομένη από τον φίλο της, η Τερέζα φεύγει από τη Σικελία και αποφασίζει να πάει στο Μιλάνο. Εκεί διαπιστώνει ότι η επιχείρηση του θείου της, το ραφείο, κινδυνεύει να κλείσει γιατί άνοιξε ένα μεγάλο εμπορικό κατάστημα: «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Επεισόδιο 2ο: «Μην παραιτείσαι ποτέ». Η Τερέζα αρχίζει να δουλεύει δοκιμαστικά στον «Παράδεισο των Κυριών». Από τη μία είναι η κυρία Μαντοβάνι, πολύ αυστηρή και υπηρεσιακή και από την άλλη ο συμπαθής εμπορικός διευθυντής Βιτόριο Κόντι, που αρχίζει να τη φλερτάρει: θα πέσει στα πόδια του;

 Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 3ο: «Ευθύνη». Ο πατέρας της Τερέζα τη θέλει πίσω στη Σικελία, εκείνη όμως θέλει να μείνει στη νέα της καριέρα και ζωή. Στο μεταξύ, στον «Παράδεισο των Κυριών» αρχίζουν να εξαφανίζονται ακριβά ρούχα και η Τερέζα είναι η βασική ύποπτη!

Επεισόδιο 4ο: «Η εβδομάδα στο Νότο». Η Τερέζα ενημερώνει τον Πιέτρο Μόρι, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ότι πρέπει να γυρίσει πίσω στη Σικελία. Εκείνος δεν θέλει να τη χάσει, ούτε βέβαια και ο Βιτόριο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 5ο: «Ομορφιά για όλους». Ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου των Κυριών», Πιέτρο Μόρι, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες στην επιχείρηση. Τον ελκύει η Τερέζα, όπως όμως και τον Βιτόριο, τον εμπορικό διευθυντή.

Επεισόδιο 6ο: «Πυγολαμπίδες και όνειρα». Ο Μόρι, που έχει καταλάβει πόσο εφευρετική είναι η Τερέζα, ζητά τη βοήθειά της για ένα λεπτό ζήτημα. Στο μεταξύ, ο Βιτόριο που θέλει να αυτοπροβάλλεται είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 7ο: «Απελευθέρωση». Μετά το φιλί με τον Πιέτρο Μόρι, η Τερέζα ντρέπεται και αρχίζει να τον αποφεύγει, η έλξη όμως μεταξύ τους είναι πλέον ορατή. Στο μεταξύ, διεξάγεται έρευνα για μια ανθρωποκτονία που θα μπορούσε να εμπλέξει τον ίδιο τον Μόρι.

Επεισόδιο 8ο: «Απεγνωσμένα μέτρα». Ο Πιέτρο Μόρι μαθαίνει πως έχει γίνει στόχος ενός σχεδίου εκδίκησης για ένα έγκλημα πολέμου. Η μόνη σωτηρία του είναι η πλούσια Αντρέινα. Όταν ο Πιέτρο Μόρι εξομολογείται τον έρωτά του στην Τερέζα, εκείνη αρχίζει να ελπίζει και να το συζητεί.