«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2 ...

«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Νέα ρομαντική σειρά στην ΕΡΤ2 18-21.03.2019

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
«Ο Παράδεισος των Κυριών»
(IL Paradiso Delle Signore)

Τα επόμενα επτά επεισόδια της νέας ρομαντικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», παραγωγής Ιταλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 18:30.

 

Το παρελθόν είναι ο καθρέφτης, όπου αντικατοπτρίζεται το παρόν

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία μας διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50, όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία. Είναι η δεκαετία του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι όλο ελπίδα για το μέλλον.

Μιλάμε για τη γέννηση ενός θαύματος, από την ικανότητα του ιταλικού λαού να ονειρεύεται και να ριψοκινδυνεύει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα: τη δημιουργία νέων πραγμάτων που γεννιούνται από τη χαρά της ζωής.

Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου το 1956 και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.

Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Τερέζα, μια καλλονή του Νότου όλο ζωντάνια και ελπίδα, που βρίσκει το θάρρος να αγωνιστεί για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύτηκε και ο Πιέτρο, ο ιδιοκτήτης του «Παραδείσου», ένας απ’ αυτούς τους άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται το μέλλον, αλλά το κάνουν πράξη.

Και γύρω τους άντρες και γυναίκες, περιστοιχισμένοι από την ομορφιά,  την πολυτέλεια και τη φινέτσα των εμπορευμάτων, προσπαθούν να ζήσουν με οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική γαλήνη. Μαζί με τις δικές τους ζωές παρακολουθούμε και τη γέννηση του σύγχρονου ιταλικού έθνους, ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο.

 Παίζουν: Τζιουζέπε Τσένο, Τζιούσι Μπουσέμι, Αλεσάντρο Τερσίνι, Κριστιάν Φιλαντζιέρι.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Eπεισόδιο 14ο: «Σκληρή δοκιμασία». Ο Βιτόριο έχει έρθει κοντά στην Τερέζα. Είναι κατάλληλη στιγμή για ένα ρομαντικό ραντεβού αλλά το θέμα είναι, η Τερέζα θα πάει;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 15ο: «Μυαλό και καρδιά». Η Τερέζα προσπαθεί να ξεχάσει τη σεξουαλική επίθεση που της έκανε ο πρώην φίλος της, χάρη στον Πιέτρο. Αναποφάσιστη ανάμεσα στον Πιέτρο και τον Βιτόριο, η Τερέζα είναι πιο κοντά από ποτέ στον Πιέτρο και αυτό κάνει έξαλλη την Αντρέινα.

Επεισόδιο 16ο: «Μπορείς να το καταφέρεις». Ο Βιτόριο ενθαρρύνει την Τερέζα να γίνει στυλίστα και εντέλει αποφασίζει να δείξει τα σχέδιά της στον Πιέτρο. Θα τον πείσει να δημιουργήσει τη δική της συλλογή;

 Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 17ο: «Ώρα για αποφάσεις». Η Τερέζα αρραβωνιάζεται με τον Βιτόριο. Ο πατέρας της Αντρέινα προσπαθεί ακόμα να αποδείξει ότι ο Πιέτρο είναι ένοχος για το θάνατο του αδελφού του. Μην μπορώντας να βρει αποδείξεις εναντίον του, δίνει εντολή στον μπράβο του να τον σκοτώσει.

Επεισόδιο 18ο: «Εμπόδια». Ο Βιτόριο θέλει πια να μιλήσει στην Τερέζα, αλλά ίσως είναι πολύ αργά. Ο Πιέτρο έχει βαρεθεί την Αντρέινα. Είναι διατεθειμένος ο Βιτόριο να αφήσει τον δρόμο ανοιχτό για τον Πιέτρο;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 18:30

Επεισόδιο 19ο: «Αντρέα Ντόρια». Μετά την ακύρωση του γάμου, ο Πιέτρο εξομολογείται στην Τερέζα τον έρωτά του, αλλά αυτή, που μόλις την άφησε ο Βιτόριο, δεν ξέρει αν μπορεί να τον εμπιστευθεί. Μια καταστροφή βρίσκει τον «Παράδεισο»: ο Βιτόριο παραιτείται. Ο Πιέτρο έχει μια έκπληξη για την Τερέζα.

Επεισόδιο 20ό: «Όλη η αλήθεια». Η Τερέζα μαθαίνει το μυστικό του Πιέτρο, αλλά στο μεταξύ αυτός δεν βρίσκεται πουθενά. Στον «Παράδεισο», η κατάσταση είναι απελπιστική. Μόνο ο Βιτόριο θα μπορούσε να βρει λύση, με κάποια από τις φαεινές του ιδέες.