Οι Ιωάννα Παππά, Χρήστος Λούλης και Ορφέας Περίδης στο «Art Week» της...

Οι Ιωάννα Παππά, Χρήστος Λούλης και Ορφέας Περίδης στο «Art Week» της ΕΡΤ2 06.12.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00

«Ιωάννα Παππά, Χρήστος Λούλης – Ορφέας Περίδης»

Με αφορμή την παράσταση «Ο χορός της φωτιάς» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι βραβευμένοι ηθοποιοί με τα Βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν», Ιωάννα Παππά και Χρήστος Λούλης μιλούν με τη Λένα Αρώνη για τη χημεία τους, τη διαδικασία των προβών τους και τη φιλία τους.

Επιπλέον, η Ιωάννα μοιράζεται τα συναισθήματα που νιώθει μέσα στον καινούργιο της ρόλο ως μαμάς και ο Χρήστος μιλάει για την εμπειρία σε σχέση με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στην Αίθουσα» (Adults in the Room).

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη γιορτάζει με τον Ορφέα Περίδη τα τριάντα χρόνια διαδρομής του στη μουσική. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θυμάται το ξεκίνημά του, την πρώτη του επιτυχία που τον εκτόξευσε και την αμηχανία που βίωσε. Ακόμη, μιλάει στη Λένα για τη σχέση του με την έμπνευση, την αναγνωρισιμότητα και τις φιλοδοξίες του.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.