Οι Κ. Ευαγγελάτου, Κ. Μαρκουλάκης και Μ. Πρωτόπαππα στο «Art Week» της...

Οι Κ. Ευαγγελάτου, Κ. Μαρκουλάκης και Μ. Πρωτόπαππα στο «Art Week» της ΕΡΤ2 13.12.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00
«Κατερίνα Ευαγγελάτου – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μαρία Πρωτόπαππα»

Η Λένα Αρώνη, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, συναντά τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η οποία μιλάει για τα σχέδιά της, για την ευθύνη που έχει να διαχειριστεί και το όραμα που θέλει να υλοποιήσει. Επίσης, μοιράζεται τη μεγάλη της συγκίνηση για την επαναλειτουργία του Αμφιθεάτρου Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει αποκλειστικά το ξαναχτίσιμο  του θεάτρου και τις πρόβες της παράστασης «Άμλετ».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Μαρία Πρωτόπαππα υποδέχονται τη Λένα Αρώνη στο Θέατρο Αθηνών και μιλάνε για το ήδη πολύ επιτυχημένο ανέβασμα του πασίγνωστου έργου «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;».

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί μιλούν για το γάμο, τις πολύχρονες σχέσεις, τη συνεργασία τους και τη φάση πoυ διανύουν και οι ίδιοι στην καλλιτεχνική και προσωπική τους ζωή.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.