Οι Vassilikos, Θ. Αθερίδης, Αλ. Κούρκουλος και Μ. Οικονόμου στο «Art Week»...

Οι Vassilikos, Θ. Αθερίδης, Αλ. Κούρκουλος και Μ. Οικονόμου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 06.02.2020

ΕΡΤ2 – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 6/2/2020, στις 21:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή «ART WEEK», με καλεσμένους τους Vassiliko, Θ. Αθερίδη – Αλ. Κούρκουλο – Μιχ. Οικονόμου. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Λένα Αρώνη συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά τις συναντήσεις της με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από τους χώρους των Γραμμάτων και των Τεχνών: θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, χορό, βιβλίο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:00
«Vassilikos – Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος, Μιχάλης Οικονόμου»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη συναντά σε αποκλειστική συνέντευξη τον ξεχωριστό τραγουδοποιό Vassiliko, το πρώην μέλος του αγγλόφωνου συγκροτήματος Raining Pleasure. Aφορμή, η νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Amazing Grey». Mιλούν για την επιτυχία, τα ταξίδια του, το ζήτημα της αυτογνωσίας και την αγαπημένη του πόλη: την Πάτρα.

Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη συνομιλεί και πάλι σε αποκλειστική συνέντευξη με μία υπέροχη παρέα ανδρών ηθοποιών. Οι Θοδωρής Αθερίδης, Άλκις Κούρκουλος και Μιχάλης Οικονόμου, συζητούν για την ανδρική φιλία, τη συνεργασία τους, τη ζωή που έχουν ζήσει πάνω στο σανίδι και τα όνειρά τους, με αφορμή την παράσταση «ART».

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.