Παντελής Βούλγαρης & Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 12.03.2019

Παντελής Βούλγαρης & Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 12.03.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στις 21:30

«Παντελής Βούλγαρης & Βασίλης Χαραλαμπόπουλος»

Τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και τον αγαπημένο ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο υποδέχεται η Λένα Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στις 21:30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η Λένα Αρώνη συζητεί με τον  Παντελή Βούλγαρη για την καλλιτεχνική πορεία του, για συγχρονισμό τέχνης και τεχνικής, για έκφραση συγκίνησης, για τον πλούτο της ζωής και πώς τον προσεγγίζει ο κινηματογράφος.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με αφορμή την παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», συζητεί με τη Λένα Αρώνη για  τη σημασία που δίνει στην επαφή με τον κόσμο και στη συγκίνηση που προσφέρει το θέατρο. Ακόμη, μιλάει για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, τη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ ανθρώπου και καλλιτέχνη, καθώς και για το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.