«Τα Πάθη» – Η εξαιρετική ιστορική-θρησκευτική μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ2...

«Τα Πάθη» – Η εξαιρετική ιστορική-θρησκευτική μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ2 23 & 24.04.2019

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 

«Τα Πάθη»

   (The Passion)

Ημερομηνία μετάδοσης: Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019
& Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, στις 21:30

Την εξαιρετική ιστορική-θρησκευτική μίνι σειρά «Τα Πάθη» (The Passion), παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2008, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε δύο επεισόδια- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2,  τη Μεγάλη Τρίτη 23 και τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, στις 21:30.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Όφερ.
Σενάριο: Φρανκ Ντίζι.
Παίζουν: Τζόζεφ Μολ, Τζέιμς Νέσμπιτ, Πολ Νίκολς, Μπεν Ντάνιελς, Πενέλοπε Ουίλτον, Ντένις Λόσον,Τζον Λιντς, Μπεν Κάπλαν, Τομ Έλις, Στιούαρτ Κιντ, Παλόμα Μπαέζα.

Στη σειρά παρουσιάζεται η τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού, μέσα από τρεις σκοπιές: τις θρησκευτικές Αρχές, τους Ρωμαίους και τον ίδιο τον Ιησού.

Το δράμα αρχίζει με την προφητική είσοδο του Ιησού από την Ανατολική Πύλη, ακολουθώντας Τον μέχρι τη σταύρωσή Του και την απίστευτη συνέχεια.

Η μαγευτική, όλο χρώματα και ζωντάνια ιστορία, διαδραματίζεται στον χαοτικό κόσμο όπου συνέβησαν όλα – στην πόλη της Ιερουσαλήμ, την εβδομάδα των Παθών.

Μέσα στο πολιτικό και θρησκευτικό πλαίσιο της εποχής, η σειρά συνδυάζει την αφηγηματική ένταση και τη θεματική δύναμη να ζήσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εβδομάδα, σαν να ήμασταν εκεί.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.