ΕΡΤ1: «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» – Νέα εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο ...

ΕΡΤ1: «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» – Νέα εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο 08.03.2020

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» 

Με τον Μιχάλη Μαρίνο

Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision 2020, συνεχίζεται στην ΕΡΤ.

Μία φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος μάς ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα μας θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές-ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα μιλήσουμε με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Η ΕΡΤ μετράει αντίστροφα για τον πιο εντυπωσιακό μουσικό διαγωνισμό!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στις 17:00

Η «Αντίστροφη μέτρηση» για τον πιο λαμπερό και αναπάντεχο Διαγωνισμό Τραγουδιού συνεχίζεται στην ΕΡΤ. Η Eurovision έχει τη δική της εκπομπή και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στις 17:00 στην ΕΡΤ1, οι εκπλήξεις, οι ειδήσεις, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις και οι πιο ωραίες μουσικές συναντήσεις συνεχίζονται.

Ο Μιχάλης Μαρίνος υποδέχεται τη Μαντώ. Μαζί σχολιάζουν όλα τα τελευταία  νέα από τον κόσμο της μουσικής Ευρώπης, συζητούν για τη συμμετοχή της αγαπημένης τραγουδίστριας στην Eurovision το 2003 και μας προετοιμάζουν για τη φετινή ελληνική συμμετοχή της Στεφανίας.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις του manager της νεαρής τραγουδίστριας, και του μουσικού συγκροτήματος των Arcade που συνέθεσε το «SUPERG!RL» με την πολύτιμη συνεργασία του  Δημήτρη Κοντόπουλου.

Γκάλοπ, αναμνήσεις με τη Μαριάννα Ευστρατίου, η μόδα της Eurovision, αποκλειστικά πλάνα από τη φετινή διοργάνωση αλλά και όλες οι νέες συμμετοχές των χωρών.

Αυτή είναι η Eurovision και η «Αντίστροφη μέτρηση» έχει ξεκινήσει, στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο.

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic

Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου.