ΕΡΤ1: «Ανάλυσέ το» με τον Γιώργο Κουβαρά – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για...

ΕΡΤ1: «Ανάλυσέ το» με τον Γιώργο Κουβαρά – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ | Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

«Ανάλυσέ το» στην ΕΡΤ1
Με τον Γιώργο Κουβαρά
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, στις 22:00

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 22:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή «Ανάλυσέ το» με τον Γιώργο Κουβαρά μεταδίδεται εκτάκτως, με αφορμή το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ.

Η εκπομπή μεταδίδει απευθείας τις εξελίξεις από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο.

Προσκεκλημένοι στο στούντιο η πρώην Ευρωπαία επίτροπος και πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Παγουλάτος και ο σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Στράτος Σαφιολέας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή», Βασίλης Νέδος και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Μελέτης. Σε απευθείας σύνδεση από την Ουάσιγκτον, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη και ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Δημήτρης Γκάτσιος. Παρεμβαίνουν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.