Αποκλειστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη...

Αποκλειστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green: «Εμένα σκέφτεται»| 11-15.10.2021

Νέα αποκλειστικότητα στο Δεύτερο Πρόγραμμα

 Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου
με τη Nalyssa Green
«Εμένα σκέφτεται» 
Από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Το Δεύτερο Πρόγραμμα συνεχίζει τη σειρά των αποκλειστικών μεταδόσεων νέων τραγουδιών στηρίζοντας έμπρακτα τη σύγχρονη, ποιοτική δισκογραφία. Aπό τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ακούμε μόνο από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, την ερμηνεία του οποίου εμπιστεύθηκε στην τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Nalyssa Green.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος εξιστορεί πώς γεννήθηκε αυτό το νέο τραγούδι. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις ένα τραγούδι. Ένας από αυτούς είναι για μένα ν’ αλλάζω το κούρδισμα της κιθάρας και να παίζω για ώρες. Τα κουρδίσματα, ξέρω, μου χαρίζουν τραγούδια. Έτσι γράφτηκε το ‘‘Eμένα σκέφτεται’’. Μια καταπληκτική παλιά ακουστική κιθάρα κουρδισμένη περίεργα δύο τόνους κάτω, με πολύ χαλαρές χορδές, δηλαδή. Όταν το τελείωσα, πήρα τηλέφωνο τη Nalyssa Green από τον Πειραιά, που δεν την ήξερα, την άνοιξη του ’19 και της ζήτησα να το τραγουδήσει. Πήγαμε και ήρθαμε αρκετές φορές μέχρι για να τελειώσει. Η Nalyssa έχει αυτήν τη γυναικεία ήρεμη βεβαιότητα. Ενώ ψάχναμε τον τρόπο, τις φωνές, μου έδινε την εντύπωση ότι ξέραμε ακριβώς τι θέλουμε.  Τελευταία, παρατηρώ ότι πολλά τραγούδια μου είναι σαν να μπαίνεις στο μυαλό του άλλου. Στο σκοτάδι, στα όνειρα… Γιατί; Δεν ξέρω. Το ‘‘Εμένα σκέφτεται’’ είναι σαν τα παλιά 45άρια, ένα τραγούδι που γεννήθηκε αυτόνομα, μόνο του και το ελευθερώνουμε δώρο στο ψηφιακό χάος». 

H περιπέτεια ενός νέου τραγουδιού είναι πάντα γοητευτική. Συντονιστείτε, λοιπόν, με το Δεύτερο, για να ακούσετε αποκλειστικά ακόμα ένα πολύ όμορφο τραγούδι, που ξεκινά τη δική του ιστορία από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Και μη χάσετε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 19:00, την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, ο οποίος είναι καλεσμένος του Σιδερή Πρίντεζη, στο στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος.

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συνεχίζονται.

Συντονιστείτε!

Info

Νέα αποκλειστικότητα στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Δευτέρα 11-Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

«Εμένα σκέφτεται»: Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green

Στίχοι-Μουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/