ΕΚΠΟΜΠΗ
«ΠΟΠ Μαγειρική»
Με τον Νικόλα Σακελλαρίου
Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό;
Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;
Επειδή όλοι μας θέλουμε να φάμε το καλό φαγητό και όχι… να μάθουμε πώς λέγεται, η ΕΡΤ2 φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.
Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 7ο: «Ελαιόλαδο – Κρασοτύρι – Σύκα Κύμης»
Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς μαγειρεύει τις πιο νόστιμες συνταγές με ελαιόλαδο, κρασοτύρι από την Κω και σύκα Κύμης.
Μαζί του, η διατροφολόγος Εμμανουέλα Φωτεινού και ο παραγωγός ελαιόλαδου, Γιάννης Καμπούρης.
«ΠΟΠ Μαγειρική»: Τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα, κάθε Σαββατοκύριακο στο πιάτο σας!
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 8ο: «Μανούρι – Ελιά θρούμπα Θάσου – Μανταρίνι Χίου»
Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:15 στην ΕΡΤ2, ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον γευστικό κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων!
Μαζί με τη διατροφολόγο Αλεξάνδρα Γεωργίου και τον εκπρόσωπο τυροκομείου Δημήτρη Μιχμίζο, μας μαγειρεύουν τις πιο πρωτότυπες συνταγές με μανούρι, ελιές θρούμπες Θάσου και μανταρίνια Χίου.
«ΠΟΠ Μαγειρική»: Κάθε Σαββατοκύριακο οι συνταγές με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα έρχονται στο πιάτο σας!
Καλή μας όρεξη!
Παρουσίαση – επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου.
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης.
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions.
Έτος παραγωγής: 2020.