ΕΡΤ2: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20/12, στις 13:00 | «Κυψέλη» – Νέα καθημερινή εκπομπή με...

ΕΡΤ2: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20/12, στις 13:00 | «Κυψέλη» – Νέα καθημερινή εκπομπή με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια

ΕΡΤ2: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20/12, στις 13:00

«Κυψέλη»

Νέα καθημερινή εκπομπή
με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 13:00

Φρέσκια και διαφορετική, νεανική και εναλλακτική, αστεία και απροσδόκητη, η νέα καθημερινή εκπομπή «Κυψέλη» που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στις 13:00.
Τρία νέα αλλά ήδη αγαπημένα πρόσωπα, η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια, έπειτα από τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού, μπαίνουν στην κυψέλη της ΕΡΤ και παρουσιάζουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας.

Μέσα από θεματολογία ποικίλης ύλης και με συνεργάτες νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, στον πολιτισμό, στην pop κουλτούρα και σε νεανικά θέματα, η καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2, «Κυψέλη», εξερευνά τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τρόπο εναλλακτικό. Η δυναμική τριάδα μάς ξεναγεί στα μυστικά της πόλης που βρίσκονται ακόμη σε όλες τις γειτονιές της, ανακαλύπτει με έναν άλλο τρόπο το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά και η Ξένια Ντάνια μέσα και έξω από το στούντιο συμφωνούν, διαφωνούν, συζητούν, γελούν, μεταδίδοντας θετική ενέργεια, γιατί πριν απ’ όλα είναι μια κεφάτη παρέα με έναν αυθόρμητο, ρεαλιστικό, ειλικρινή καθημερινό κώδικα επικοινωνίας, φιλοξενώντας ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Μαζί τους στην πάντοτε πολυάσχολη «Κυψέλη» μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα συνεργατών που έχουν ήδη άμεση σχέση με τον πολιτισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη συνεργασία τους με έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα.

Στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 κλείνονται όσα αγαπάμε να ακούμε, να βλέπουμε, να μοιραζόμαστε, να συζητάμε και να ζούμε σήμερα. Από την πόλη στους δέκτες μας και στην οθόνη της ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά, Ξένια Ντάνια

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Λυκούδης, Λεωνίδας Πανονίδης, Τάκης Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Αριάδνη Λουκάκου

Οργάνωση παραγωγής: Γιάννης Κωνσταντινίδης, Πάνος Ράλλης

Διεύθυνση παραγωγής: Μαριάννα Ροζάκη

Δείτε το trailer της εκπομπής