Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Βίκτωρ Βερνίκος και ο Παντελής Τσομπάνης στην...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Βίκτωρ Βερνίκος και ο Παντελής Τσομπάνης στην αγγλόφωνη εκπομπή «Infinitely Curious» | Κυριακή 02.04.2023

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Βίκτωρ Βερνίκος και ο Παντελής Τσομπάνης
στην αγγλόφωνη εκπομπή «Infinitely Curious»
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στις 11:00

Αφιερωμένη στην Eurovision θα είναι η αγγλόφωνη εκπομπή «Infinitely Curious» που παρουσιάζει και επιμελείται η Κατερίνα Μπατζάκη, στη Φωνή της Ελλάδας που θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στις 11:00.

Καλεσμένοι της  ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού Βίκτωρ Βερνίκος και ο δημοσιογράφος Παντελής Τσομπάνης ο οποίος εκπόνησε πτυχιακή εργασία με τίτλο «Look: Με το βλέμμα στην οθόνη της Eurovision».

Ο Βίκτωρας Βερνίκος και ο Παντελής Τσομπάνης συζητούν με την Κατερίνα Μπατζάκη για την Eurovision, εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά του θεσμού, όπως τον εορταστικό χαρακτήρα, την εκπλήρωση των νεανικών ονείρων και τη συμπερίληψη.

————————————–

On Sunday 2 of April 2023, at 11:00, the English-language broadcast of ERT’s Voice of Greece “Infinitely Curious” with Katerina Batzaki will be dedicated to the Eurovision Song Contest.

Guests of the broadcast will be the Greece’s song contestant at Eurovision Victor Vernikos as well as the journalist and author of the thesis “Look: Looking at the Eurovision screen” Pantelis Tsobanis.

Victor Vernikos and Pantelis Tsobanis are discussing with Katerina Batzaki about Eurovision, an institution they call: celebration, the fulfillment of young dreams and inclusion.

————————————–

Επιμέλεια-παρουσίαση: Κατερίνα Μπατζάκη
Μετάδοση: Κυριακή 2 Απριλίου 2023, 11:00-12:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
email: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ