Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Μαρίζα Ρίζου, Δημήτρης Σταρόβας, Νικόλας Βαφειάδης και Βασίλης Αθανασόπουλος...

Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Μαρίζα Ρίζου, Δημήτρης Σταρόβας, Νικόλας Βαφειάδης και Βασίλης Αθανασόπουλος «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1 | 26.11.2021

Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Μαρίζα Ρίζου, Δημήτρης Σταρόβας, Νικόλας Βαφειάδης
και Βασίλης Αθανασόπουλος
«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, στις 23:00 

Τι μπορεί να συμβεί όταν βρεθούν με τον Κωστή Μαραβέγια δύο αμετανόητοι ροκάδες, μία τραγουδίστρια με υπέροχη φωνή, ένας πολεμικός ανταποκριτής με κιθάρα και ένας ηθοποιός που ξεχνάει να πάρει… ζακέτα; Φυσικά, η υπέροχη, ανατρεπτική εκπομπή, «Δυνατά», με τον Κωστή Μαραβέγια, γεμάτη ιστορίες, γέλιο, μουσικές και τραγούδια που αγαπάμε, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 23:00, στην ΕΡΤ1.

Την αρχή κάνει ο απίθανος, αυθεντικός,  γεμάτος κέφι Γιάννης Γιοκαρίνης. Πάντα με θετική ενέργεια  και ευγένεια ξεσηκώνει το πλατό με τα τραγούδια του, αναπολεί τα πρώτα του μουσικά βήματα στις ροκ σκηνές και παρέες που έχουν αφήσει ιστορία, μιλάει για τη σύζυγό του και για τη ζωή του στο οικογενειακό οικόπεδο στη Σαλαμίνα.

Η Μαρίζα Ρίζου, με την υπέροχη φωνή και την αέρινη παρουσία της, χαρίζει μοναδικές ερμηνείες , ενώ ως αγαπημένη φίλη του Κωστή Μαραβέγια προσπαθεί να συνηθίζει την ιδέα ότι θα της κάνει συνέντευξη ως καλεσμένη. Γεγονός που δεν είναι και τόσο εύκολο για κανέναν από τους δύο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή, έχοντας πάντα μαζί του την κιθάρα του. Ως δεινός δεξιοτέχνης της κιθάρας, συνδυάζει τις αφηγήσεις με το παίξιμο και το τραγούδι μ’ έναν καθηλωτικό τρόπο, που μόνο ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να καταφέρει. Το αποτέλεσμα είναι τόσο απολαυστικό, που κάθε φορά φαντάζει λίγο.

Κι αν οι στρατιώτες παίρνουν το όπλο τους, υπάρχουν κάποιοι πολεμικοί ανταποκριτές που παίρνουν την κιθάρα τους, όπως ο Νικόλας Βαφειάδης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής, αφηγείται τον ρόλο που έπαιξε η μουσική στα πεδία των μαχών, όπως το βίωσε σε όλες τις αποστολές που έχει αναλάβει, και εξηγεί γιατί επιλέγει να τραγουδήσει το «Imagine» του John Lennon.

Τέλος, ο Βασίλης Αθανασόπουλος, είτε ακούσει τη μητέρα του για να «πάρει ζακέτα» είτε όχι, δεν δυσκολεύεται καθόλου να πάρει το μικρόφωνο και να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο καλός ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός τραγουδιστής.

Όλα αυτά στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 23:00.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

Δείτε το trailer.

 

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

Executive producer: Βίκυ Λάσκαρη

Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης

Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας – Νίκος Τιλκερίδης

Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα

Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας

Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης

Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS