«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο στην ΕΡΤ1- Καλεσμένοι οι Idra...

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο στην ΕΡΤ1- Καλεσμένοι οι Idra Kayne, Άλεξ Κάβδας, Νάντια Ρηγάτου και Νικόλας Καρβέλας | 04 & 05.11.2023

ΕΡΤ1

«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο

Καλεσμένοι οι Idra Kayne, Άλεξ Κάβδας, Νάντια Ρηγάτου
και Νικόλας Καρβέλας
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στις 19:15

Καταιγιστικούς ρυθμούς, εκπλήξεις και απίστευτες ανατροπές επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το  παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:15.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο «Πες τη λέξη» την τραγουδίστρια Idra Kayne, τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή Άλεξ Κάβδα, τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και τον σεφ Νικόλα Καρβέλα.

Στο νέο επεισόδιο, θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο, με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που πλέον ανέρχεται στις 76.500 ευρώ.

Οι μονομαχίες συνεχίζονται, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στο σημερινό επεισόδιο στις 78.000 ευρώ.

«Πες τη λέξη». Γιατί από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος…

Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Αρχισυνταξία: Χρυσάνθη Παππά
Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
Δ/ση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Παραγωγή: GV Productions

Δείτε το trailer
Δείτε το φωτογραφικό υλικό των επεισοδίων.