«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1 – Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα...

«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ1 – Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα σε μια ξεχωριστή εκπομπή, με κέφι και χαρά | 27.02.2023

 «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»

Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα σε μια ξεχωριστή εκπομπή, με κέφι, χαρά 
Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στις 13:00

«Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με εορταστική διάθεση, κέφι και χαρά! Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, από τις 13:00 ώς τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς προσκαλούν στην ΕΡΤ1, σε μια ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη μουσική, προσωπικές ιστορίες με χιούμορ αλλά και συναίσθημα, με ξεχωριστές συναντήσεις, ταξίδια, μοναδικές γεύσεις και, φυσικά, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Rosanna Mailan, καλεσμένη στην εκπομπή, μας ταξιδεύει στην Κούβα με τη μαγευτική φωνή της.

Η Χρύσα Κατσαρίνη, μία από τις καλύτερες stand up comedians, γοητεύει με το χιούμορ, το ταλέντο και τα λόγια της σε μία «συνάντηση φίλων».

Ο Ευάγγελος Καραμανές, διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας για τα ήθη και έθιμα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Ζερόμ Καλούτα μάς παρασύρει με ωραίες ιστορίες, αποκαλύπτει μυστικά και ερμηνεύει μοναδικά πολύ όμορφα τραγούδια.

Και, φυσικά, στο τέλος η παρέα συγκεντρώνεται στο τραπέζι της εκπομπής, όπου η Γωγώ Δελογιάννη παρουσιάζει μια γευστική και πολύ αγαπημένη συνταγή: Χειροποίητος χαλβάς από τη Μακεδονία.

Την Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουμε μαζί στην ΕΡΤ1, από τις 13:00 ώς τις 15:00.