ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 01.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00

Κάθε Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 έως τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με τον Περικλή Βασιλόπουλο, και φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Αυτήν την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, καλεσμένοι είναι:

• Ο Σπύρος Παπαευθυμίου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ενεργειακή Οικονομία, αναπληρωτής καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ο οποίος, με αφορμή την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, μιλάει για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και το Repower Europe.
  • Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, καθηγητής Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και 6ος στην παγκόσμια κατάταξη από 10 χιλιάδες ερευνητές στον τομέα του, ο οποίος εξηγεί πώς μπορεί το Ψηφιακό Κράτος να προσφέρει αξιόπιστες και γρήγορες υπηρεσίες στους πολίτες με παράλληλη κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.
  • Τέλος, η Νικολέτα Κουτσοθεοδωρή, από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση GIVMED, η οποία μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε να μειώσουμε την μεγάλη σπατάλη των ληγμένων φαρμάκων, προσφέροντάς τα, πριν λήξουν, σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Info

Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, ώρα 19:00-20:00