Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 04.01.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 04.01.2019

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου!

Συναρπαστική θα είναι η νέα τηλεοπτική χρονιά στην ΕΡΤ, και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, με αφιέρωμα στο πλούσιο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, που ενισχύεται με δημοφιλείς σειρές μυθοπλασίας, βραβευμένες ταινίες, εξαιρετικά ντοκιμαντέρ και ειδικά αφιερώματα, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Στο 51ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις μεγάλες διεθνείς παραγωγές που εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ τον καινούργιο χρόνο, οι οποίες θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη. Ανάμεσά τους συγκλονιστικές ξένες σειρές, όπως οι «The Durrells», «My brilliant friend», «Fargo», «Glee», βραβευμένες ταινίες σπουδαίων ξένων δημιουργών -Παζολίνι, Τζάρμους, Αλμοδόβαρ, Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι κ.ά.-, αλλά και Ελλήνων, όπως οι Λάνθιμος, Αβρανάς, Κούνδουρος. Ακόμη, εξαιρετικές σειρές ντοκιμαντέρ και ειδικά αφιερώματα, μεταξύ άλλων, στους Μέριλιν Μονρόε, Γούντι Άλεν, Ζυλ Ντασσέν, Μελίνα Μερκούρη, θα χαρίσουν μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές σε όλη την οικογένεια.

Για την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά», την οποία παρουσιάζει κάθε Σάββατο, στις 12:30, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» η Βάλια Πετούρη.

Ακόμη, διαβάστε στο νέο τεύχος για τον εταιρικό ιστότοπο dpo.ert.gr τον οποίο εγκαινίασε η ΕΡΤ, στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού 679/2016, προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα και παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες.

Επίσης, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.